Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:25
missa06
Abone

Ateist biriyle arkadaş olmak günah mı

Ateist biriyle arkadaş olmak günah mı

Kerim
Ateist bir arkadaşım var aynı sınıftayız ve oldukça samimiyiz. Şuan Dinimize,Peygamberimize,Allahımıza herhangi bir söylemde bulunmadı fakat içime bir kuşku düştü bu arkadaşımla dostluk’ta bulunmam herhangi bir sorun teşkil edermi ? Şimdiden teşekkürler.


Cevap: Ateist biriyle arkadaş olmak günah mı

yasemin
Bizim yapmamız gereken bizi Allah’a götürecek dostlar bulmak . Fakat belkide sen o arkadaşını Allah’a gotureceksin . Belki Onun hakyolu bulmasında vesile olacaksın. Ona Allahi anlat , insAllah bu konuda çok sert ve değişmeyen fikirlere sahip değildir. Seytan bile Allahi kabul ederken bu insanlara ne oluyor bilemiyorum. Hayırla kal kardeş insAllah birinin vesilesidirsin.

Okudunuz mu?  Görücü Usulü Tanışmada Ne Sorulur

Ateist arkadaş

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben lise öğrencisiyim.Çok yakın olduğum bir sınıf arkadaşım var ve dini konular açılınca Allah ve İslam’la alay ediyor.Ama sadece dini konular açıldığında bunu yapıyor şimdi ben onunla birden küssem garip olur eğer o bir daha laf ederse mi kusmeliyim ayrıca onunla arkadaş kalmak Allah korusun dinden çıkarır mı?

Okudunuz mu?  Zekat neden Peygamberimiz ve Peygamberimizin soyundan gelenlere verilmez

Yorum: Ateist biriyle arkadaş olmak günah mı

emirhan uysal
Aleyküm selam kardeşim.Önce uyarın ve dininize sahip çıkın.Eğer devam ederse arkadaşlığınızı kesin.


ateist arkadaş

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ateist biriyle arkadaş olmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.