Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Kibir ve tedavisi

Kibir ve tedavisi

Kayıtsız Üye
Geçmişte kibirin inanilmaz zararlarını gördüm ve artık kibirden kurtulmak istiyorum ama ne zaman amel işlemeye başlasam kibir başlıyor. Ne yapmalıyım amel işlemek istiyorum!!!


Yorum: Kibir ve tedavisi

bbgbbg
Her aklına kibirlenmek gelince Elhamdulillah de kardeşim.Hamdın , övgünün sadece ve sadece Allah’a(azze ve celle) olduğunu sürekli söylemek seni Allah’ın izniyle bu kibir vesvesesinden kurtarır.

Okudunuz mu?  Abdest konulu vaaz

İkinci olarak herkesten gizli bazı ibadetler yap.Namazı,orucu herkesten gizleyemezsin ki insanlara namaz kılmasını tebliğ etmende lazım.Ama bazı sadakaları verirken herkesten habersiz verebilirsin.Ve ya birinin haberi olmadan ona iyilik yapabilirsin.Böyle şeylerde inşaAllah kibir vesveselerine çare olur.

Ama sakın şeytanın oyununa gelip ben amel edince kibirleniyorum diyip salih amel işmeyi bırakma.

Bu kategoride yer alan Makyajlı gusül almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kibir ve tedavisi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.