Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Buğday unu tabiri
Rüyada görülen buğday unu rızıktır. Pirinç unu nimettir. Simit, bekar kadın için dengi olan bir kocadır. bazen buğday unu; şerefli ilme, yolculuğa, mala, ticarete, mal ve silahtan hazırlığa, kaleye, din ve hidayete ve hastalıklardan kurtulmaya delalet eder. Buğdaydan başkasının unu, hastalıktan iyileşmeye, yenmeleri de fakirliğe delalet eder. Buğday unu, toplu mal ve ailedir. Buğday ununu hamur etmek, rüyayı göreni akrabalarına kavuşturacak yolculuktur. Arpa ununu hamur ettiğini gören kimsenin mümin olduğuna ve velayetine ve düşmanlarına zafer bulmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak

Cevap: Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada buğday unu görmek görmüş olduğunuz buğday kadar bereket ve rızıkında o kadar olacağına ve ne kadar aza kanaat gereresen o kadar çoğu ile karşılaşmana işaret eder.


rüyada un görmek imam nablusi, rüyada buğdayı un yapmak, Un gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada banka görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.