Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak

Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda amfideyiz. çok kalabalık. Yanımda tanımadığım bir bey var. Romantik bir melodi çalıyor. Birbirimizi tanımadığımız halde birden başını omzuna koyuyorum o da benim başıma koyuyor başını. İçimden Allah Allah ben niye böyle bir şey yapıyorum ki diye geçiriyorum. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Yorum: Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak

Tohat
Ve aleyküm selam. Gelecekten beklentin isteğin olmasından dolayı kendini sıkıntı içinde hissedebilirsin. Bu sıkıntını giderecek birinin desteğini görebilirsin. Genel olarak maddi gücünden fayda göreceğin bir kimse ile tanışacağına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada bakara suresi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Birinin Omzuna Başını Koymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.