Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada babayı görmek

Rüyada babayı görmek

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba. Kan gerçekten rüyayı bozar mı. Üst taraftaki dişlerimden ön iki dişim büyük olan arası açıldı babama dedim baba arası açılmş dedm aynada bir baktım dişimin üstünde ve arasında dişler çıkıyor ve iki dişimin arası baya açılmış. Hava karanlık evin önü gibi bir yerdeyiz babamla annemgil yok. Sonra azı dişimin üstünde tam 4 tane yeni çıkan diş varmış uzun zamandr da öyleymş ikisi yepyeni sağlam biri daha diğerinden daha sağlam biri kopuverdi ağzımdan kanla birlkte çıkardım.Babam hemen bunu hastaneye götüreym ddi dişimi aldı gitti avucumn içinden. Avucumun bir yarısı kandı kanla çıkmasına rağmen diş beyazdı.Herkes babamın bana zarr verdiğini düşündü polisler yani . ağzımdan çeşmeden su akar gibi kan aktı içimden kılcal damarları çıkardım ağzımdan yere attım çok kılcak damar çıktı
Çok fenaydi.Bütün dişlerimn üstnde yeni çıkan dişler vardı ama bir azı dişimin üstnde tam 4 taneydi biri koptu. Diğerinde de 4 taneydi ama sağlamdı. Alt dişlermde hiçbişey yoktu. Hemde dişimin üstndeki damak o dişleri sımsıkı tutuyrdu.
O azı dişimn üstndeki damak ilk başta sağlamdı sonra çürüdü kendiliğinden.Babamda bir daha gelmedi zatn

Okudunuz mu?  Rüyada başına tuz dökülmesi ve şeytan kovalamak ve şeytanın yüksek kayalıklardan düştüğünü görmek

Yorum: Rüyada babayı görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyada görülen kan rüyayı bozar diye bir şey yoktur bu batıl bir inançtır. Görmüş olduğun bu rüyan ise yaşanan kötü olayların ve durumların kısa süre sonra ortadan kalkacağına ve üzüntü dolu günlerin geride kalacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Ruyada baba gormek

gulcehre
hayirli aksamlar rüyamda babami gördüm babam ben baska biri vardi annem de olabılir hatirlamiyorum . bir tanidik bayan var babamin arkasinda o kadinin kocasi gercekte hapiste . babam nisan ayindami cikacak yada olacak diyor ben icimden temmuzda diyorum mahkemesi . nisan ayi bitti diyorum . tanidigim kadin babamin arkasinda bir şey demiyor sadece gülümsuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada baklava görmek

Yorum: Rüyada babayı görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyaya özel bir yorum yapamayız. Net ve içeriği pek açık olmayan rüyalar tabir edilmezler. Zaten her rüya tabir edilmez. İnsanın önemli olduğunu düşündüğü rüyalarını tabir ettirmesi yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Benim babam 1 aydır hapiste (bir iftira yüzünden). Öncelikle sizden Allah (c.c) rızası için dua istiyorum babamın suçsuz olduğu ortaya çıksın da bir an önce o 4 duvar arasından çıksın diye. Çok makbule geçer…

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Rüyamı anlatayım, babamı görüyordum hapisten kaçıp bir duvardan tırmanarak bizim yanımıza geliyordu. Sonra annemle biraz konuşup diyor ki gardiyanlar yokluğumu fark etmeden tekrar gitmeliyim ve babam tekrar koşup tırmanmaya başlıyor duvara, hapise dönmek için. Bu ne anlama geliyor acaba ?


arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntınızı gidersin ve bir an önce babanı özgürlüğüne kavuştursun. Görmüş olduğun bu rüya ise gerçek hayatta da babanın kurtulacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

tlay
Bir evin arka bahçesinde babam ile oturuyorum. Sanki üzeri acik bir oda gibi bahce yerler yemyeşil ve huzurlu bir ortam.O anda ikimizde şasiriyoruz gözümüzun önünde iki tane agaç fidani büyüyor biri gül ağacı hatta büyüyen pembe gülleri görüyorum diğei ise büyürken yaprakları büyüyor.O sırada bakiyorum babam8n yaninda 20 yaşlarinda genc bir erkek ve tam bahceye cikan kapida genç bir kız genç erkek baska kizdan hoşlandigini ima ediyor babama bu sırada genç kız bunu duyup üzülüyor ve o sinirle cikip gidiyo ben de arkasindan gidiyorum arabasindan inip hiç kullanilmamiş bir paket su bardagini alip çöp konteynırinin dibine firlatip kırıyor. Seffaf cam parçalarini görüyorum.Bahçenin çok huzurlu ve güzel ortami kaldi aklimda ve gözümün önunde hizla büyüyen 2 fidanin şaşkinligi ve heyecani.

Okudunuz mu?  Rüyada binanın üzerine yıkılması

Tohat
Hayırlı bir rüyadır ve iki şekilde tabir edilir. Olumlu gelişmelerin gerçekleşmesiyle birlikte ileride doğacak çocukların hayırlı olacağına ya da elde edeceğiniz gelirin çok yüksek olup rahat bir şekilde yaşayacağınıza delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah bilir.


tlay
Şaşırdım! Hiç herhangi bir siteye girip yorum yazmamiştim,yada soru sormamiştim. Fakat siteniz bana hep güvenilir gelmiştir.Bazen keyifle, bazen hayretle okuyorum bilgi ve soruları.Teşekkür ederim ciddiye alıp yorumladiğiniz vakit ayırdığıniz için.Sevgiler…

Okudunuz mu?  Rüyada başörtüsünün çekilip alınması ile ilgili

ceres
Selamün Aleyküm,
geçen sene kanserden kaybettiğim rahmetli babamı rüyamda gördüm.
ikimizde karşılıklı yere oturmuşuz evde.
ben güya bozuk para biriktirmişim bir sürü.hem maden para hem kağıt paralar var.
onları biriktirdim diye seviniyorum ve sayıyorum.
rahmetli babamda karşımda bana bakıp o kadar güzel gülümsüyor ki, onun çok mutlu olduğunu hissediyorum gerçekten.rüyamdada 67 yasında vefat etmesine rağmen 50 li yaşlarda görünüyor.
Allah rızası için rüyamı yorumlayabilir misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada balık tutmak

Selamün Aleyküm,
Geçen sene babamı kanserden kaybettim.Gece rüyamda gördüm. İkimizde yerde oturuyoruz.Güya ben bozuk para biriktirmişim dökmüşüm onları yere sayıyorum,Demir ve kağıt paralar var.
Rahmetli babamda karşımda oturmuş bana o kadar güzel gülümsüyor ki, beni izliyor ve çok mutluydu.(Rabbim mekanını cennet eylesin İnşAllah)
Allah rızası için bana rüyamı yorumlayan olursa çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Selamun Aleyküm Hocam,
Rüyamda geçen sene kanserden vefat etmiş olan babamı gördüm.
Evde karşılıklı yere oturmuşuz.Ben biriktirdiğim bozuk paraları yere dökmüşüm onları sayıyorum.Madeni ve kağıt paralar var.Rahmetli babamda beni seğrederek gülümsüyor.Çok mutlu görünüyor gözlerinden onu anlayabiliyorum.67 yaşında vefat etmesine rağmen rüyamda daha genç.
Allah rızası için rüyamı yorumlayabilir misiniz değerli hocam?


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Babanı bu şekilde görmen güzel ve hayırlıdır. Maddi açıdan kazanç anlamında yorumlansa da bozuk para saymak ise elinden mal çıkarmaya ve hiç beklenmedik borç ve harcamalar yapmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada babayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.