Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Şema
RÜYADA BALKON GÖRMEK NE DEMEK
Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir.Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır.


Cevap: Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

EFRUMİE
Rüyada balkon görmek parasal konulardan dolayı meddi sıkıntılar çekeceğinize fakat ailenizden bir kişinin yardım etmesi sonucu bu sıkıntılarınızdan birazcık olsada azalacağına yada balkonu yıkadığını görmüş iseniz kısa zaman içinde hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçeceğine ve bu para ile ihtiyacınız olan bir konuda yardımcı olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Kayıtsız Üye
Merhabalar , Rüyamda yere yakın bir balkondayım elimde telefonda bişeylere bakıyodum camdan eşime seslendim eşim evin odasını ölçüyormuş metreyle sonra farkediyorumki asıl balkon çok darmış sığılmayacak kadar o yüzden üstüne bir balkon daha ekleyip büyütmüşler ben büyüttükleri yerdeyim ev bilmediğim bir ev ve en alt kattı şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Başörtüsü görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri

Tohat
Merhabalar. Bir durumdan dolayı üzüntü yaşayacağına ya da sana yakın olan biri ile yaşayacağın bir problem neticesinde kendini salacağına fakat daha sonra kendine gelerek huzur genişliğine ereceğine sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada babayı çıplak görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyam aslında biraz uzun yani bu anlatacağımın öncesi vardı da öncesi nasıldı pek hatırlamıyorum. Sadece, arabayla gece vakti babaannemlerin kaldığı apartmanın birazcık önüne gelip parkettiğimizi hatırlıyorum, kardeşimle. Ondan sonra olaylar ise şöyle. Sonra arabadan iniyoruz ve babaannemlere gideceğiz. Gidiyoruz apartmanın bahçe kapısından giriyoruz. Balkonların hemen kenarında, 1 tane merdiven var, 1 tane de asansör var. Babaannemlerde en üst katta oturuyor. Neyse, daha sonra biz kardeşimle yanılmıyorsam asansöre tek tek binerek çıkıyoruz. Neyse, çıktığımızda ise balkondan evin içerisine giriyoruz. Burası birazcık karışık olabilir ama içeride dedem var mıydı yoksa yok muydu bilmiyorum da, sanki birisi bana çöpleri atmamı söylemişti. Bende çöp poşetini alıp kapıya gittim, kapıyı açtım falan. Kardeşim de o sırada gideceğini söyledi. Neyse, ben çöpleri bir kat yukarıya atacaktım ama sorun şu ki bir kat daha üstü yok apartmanın. Neyse, daha sonra ben niye kapıdan çıkıyorum ki balkondaki asansörle inerim falan dedim ve kapıyı kapatıp içeri girdim. Daha sonra ışıklar açıkken kapattım ve giderken ışıklar kendiliğinden tekrar açıldı. Gittim tekrar kapattım ve tekrar açıldı. Ondan sonra ışıklarla uğraşmadım ve direkt balkona gittim. Bu arada elimdeki poşeti bırakmış olmalıyım ki elimde poşet yok. Neyse, en son kardeşim inmişti zaten asansörle ve dolayısıyla en aşağı kattaydı. Asansörü çağırdım ve geldi sayılır ama benim bineceğim katın hemen bir altında durdu kaldı. Daha sonra ben ise o asansörün hemen yanındaki korumalıklı merdivenlerin demirlerine basarak 1 kat aşağı indim. Asansöre bindim ve aşağıya indim daha sonra da. Neyse, sonra arabayı park ettiğim yere gittim ve araba nasıl diyim elimle dokunduğumda birden benim kişisel dizüstü bilgisayarıma dönüştü. Yere koydum ve bende yere oturdum. Bir yerden kedi sesi geliyordu ama o ses aslında gerçekte burnumdan geliyormuş, uyandığımda o sesin burnumdan geldiğini fark ettim de, benim bilgisayarı yere koyup oturduğum yerden normalde, yani gerçekte, rüya dışında arabaların geçtiği yer. Ve ayrıca rüyamdaki o yol toz kaplıydı yani bir nevi o gerçektekinin eski, tozlu topraklı hali de diyebilirim. Rüyam bu kadar. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hangi konuda derin ve yüksek arzular içerisindeysen buna ulaşmanın imkansız olmadığını aksine uzun bir zaman beklemene gerek kalmayacağına, yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder. Rüyan iş hayatına işaret eder. Hem çalışmalarında göstereceğin başarılar, yükselişler, alacağın terfi ve takdir ile birlikte çevren, çalışma ortamın tarafından sana gösterilecek olan saygınlığı bir gurur kaynağı olarak kabul edeceksin. Bu süreç içerisinde elbetteki her şeyin dört dörtlük olması imkansızdır. Sorunların görülmesi ve yaşanması olağandır. Sen de bunu karşılayacak ve çözecek tecrübe ve bilgeliğe sahip olacaksın. Rüyanda çöpü atmış olman ise kafandaki, duygularındaki seni rahatsız eden her tülü şeylerden kendini arındırmaya çalışacağına delalettir. Bu durum özel hayatındaki kişiler de olabilir, kafanı dağıtan ve seni üzen meseleler de olabilir. Yine de en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.