Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:37
missa05
Abone

Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız?

Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız?

Kayıtsız Üye
kumar oynayan başka kadınlarla yatıp kalkan ve ailesini borç batağına götüren elindekileri tektek satan babaya karşı nasıl davranmalıyız


Cevap: Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız?

Kayıtsız Üye
Bi cevap değil benimkisi.aslinda sadece kimseye anlayamadığım seyleri soylemek istiyorum.
Babamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam.nasıl sevmiyim ki.
Ama o bizi çok üzüyo özellikle annemi.
Kahveye gidiyor, sürekli gidiyo bir türlü bu sıkıntıdan kurtulamadık.mesela hafta sonu 11 de kahvaltı yapıyoruz hemen evden çıkıyo gece 11-12 ye kadar kahvede oluyo.gelince evde bir bağrış çağrış kavga annem ağlıyor bizim moralimiz bozuluyor.o an babamdan nefret ediyorum.bu aralar gittiği yeri değiştirdi yani kahvesini değiştirdi tam kumar oynanan Kahvelere ortamlara gidiyor.
Kumar oynadığını düşünüyoruz, zaten eskiden oynuyoMuş.gırtlağımıza kadar borç içindeyiz hem millete hem bankalara borcumuz var ama kendisi çok fazla önemsemiyor. Ve kahvede öğrendikçe evde küfür ediyo anneme hakaret ediyo.napıcağımızı bilmiyoruz annemle 25 yıllık evli 25 yıldır da hergün kahveye gitmiş.
Günden güne babamdan soğuyoruz napıcağımızı da bilmiyoruz dualarımızın da bir faydası olmuyor.napıcaz biz:(

Okudunuz mu?  Dinimizde vücuda şiş sokma var mı?

Yorum: Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız?

Kayıtsız Üye
Aslinda üstteki yazılanlar biraz düşündürdü beni aceba elimden gelen herşeyi yapmıyorummu diye fakat sizi çok iyi anlıyorumki sanırım bu evredeki kumar bağımlılarına evde yapacak pek bişey yok daha profesyonel destek almalılar benimde eşim oynuyo her fırsatta alıkoyamıyorum iyilikle kavgayla herşekliyle denedim bir şey değişmedi yapacağım bir şey kalmadı ümidim tükendi

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre süt kardeşliği?

Yorum: Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm.Ben 16 yaşındayım ama babamdan nefret ediyorum.Cunku gencken yaptigi hataları hala sürdürüyor gece eve gec geliyor.kumar oynuyo.Evlat ayrimciligi yapiyor.Para vermeyince ayrı bir kin oluşturuyor. Annemin üstüne yürüyünce araya ben giriyorum ve beni dövüyor. Annemde ayrilmak istiyor ama maddi yönler viraz sorunlu olduğu için ayrilamiyor.gece uyuyolar bizimkiler.ben aileme bir zarar verir diye sabaha kadar uyuyamiyorum.sonra babam ise gittikten sonra 3 4 saat uyuyorum ve sonra da ise gidiyorum.artik yoruluyorum.ne yapmam gerektigini de bilmiyorum.Seytan öldür kurtul diyo bana.bıktım artik.annemle tartistiginda siktir git diyip annemi evden kovmaya calisiyor. Yine araya ben giriyorum yine ben dayak yiyiyorum.ne yapmam gerekiyo.Lutfen yardımcı olun..

Okudunuz mu?  Yüzüstü yatmak neden günahtır

Kayıtsız Üye
Cok kötü bir durum Allah yardımcıniz olsun. Kötü birseyde yazmak istemiyorum ama bizde farkli değil su anki durum, bire bir ayni olmasada… Bilmiyorum gercekden, annen içinde çok zor. Evi evirip ceviren kesin odur. Fedakarlik yapan aileyi bir arada tutmaya calisan. Ve hayat arkadaşinin bunu yapmasi çok zor. Annene destek ol. Babanda yaridm alsin.

Okudunuz mu?  Kur-an'ı Kerim hangi konulardan bahseder?

Kayıtsız Üye
Herkes yaşadığı yol üzere ölür… Bi çaresi de yoktur…


babam kumar oynuyor, kumar oynayan baba, kumar oynayana nasıl davranmali

Bu kategoride yer alan Cünüp gezmenin zararı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kumar oynayan babaya karşı nasıl davranmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.