Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
DEDE

Rüyada dede görmek, büyüklerinizden birinin size yaptığı tavsiyeye uymadığınız için onu kırmış olduğunuza, bir rivayete göre de, kendinizi dede olmuş görmeniz, sizi bol ve refah günlerin beklediğine, sağlıklı ve uzun ömürlü olacağınıza yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada dolmuşa binmek

Cevap: Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada dede görmek uzun zamandır haber alamadığınız bir yakınınızdan haber alacağınıza yada aileniz yada sevdiğiniz birkişi ile kavga edecek ve sonucunda büyük bir pişmanlık duyarak ondan özür dileyeceğinize işaret eder.


Dede

Kayıtsız Üye
S.a. rüyamda dedem bizim evde tekli koltuğa oturmuş burnundan bişey çıkartıyordu. Bende halının üzerine tam karşısına oturmuştum ona bakıyordu sohbet ediyordum. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Dev görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu tecrübe sahibi olmaya, çok uzun bir ömre ve ders alarak hareket etmek anlamında tabir edilir. Bir çok anlamı olmakla birlikte genellikle hayırla yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Dedemin hasta olduğunu gördüm. Neredeyse durmadan öksürüyordu ve sesinde de hafif bir kısılma vardı sanki. Bu ne anlama gelir, yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Düğüm Çözmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için dedesi için bol bol dua etmesi gerektiğine ve mezarını ziyaret etmesi gerektiğine delalet eder. Eğer imkan varsa ruhuna olmak üzere sadakalar vermesi gerektiğine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm…Rüyamda; dedem veya babaannemin çok büyük hastalık geçirmesi ne anlama gelir. Ama dedemin mi yoksa babaannemin mi hasta olduğundan tam emin değilim. Belki ikiside hastaydı. Ama bu rüya genel olarak ne anlama geliyor. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Kopması

arifselim
Aleykum selam. Bir rüyayı tabir edebilmek için çok açık bir şekilde anlatılmalıdır. Tahmin ile yorum yapılmaz, yapılsa da yanlış olur. Ancak hastalık tersi ile yorumlanır ve sağlıklı olmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


erkam
Rüyamda canını vermeye yakın bir kişi; ak sakallı, ak saçlı başında takkesi olan nur yüzlü bir insan var. Ölüm çok yakın
Elimi tutuyor ve konuşmaya başlıyor, tenbih-öğüt veriyor. Konuşmaya başladığı an kalbim ve göğsüm içerden darlanmaya başlıyor ve gittikçe artıyor. Tam canını verecekken nur yüzlü o dedenin gözleri yeşilleniyor ve ben uyanıyorum. Rüyadan kalktıktan sonrada o sıkışma hafiften devam etti.

Okudunuz mu?  Rüyada Dil Tutulması?

arifselim
Ölmek, genellikle uzun bir ömrün işaretidir. Böyle rüyalar gerçek hayatta da insanın ibret alması gerektiğine, ahireti hatırlamasına ve Rabbine karşı yapması gereken vazifelerini yapması gerektiğine tabir edilir. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada dede görmek, rüyada dede görmek imam nablusi, rüyada dede görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Düğüm Çözmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.