Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
sizden93
Abone

Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı

Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı

Murad AZERI
Salam Aleykum ve rahmetullahi ve bereketuhu. Sorum shudur KARLA ve YAGMUR suyu ile ABDEST ALMAK.KARLA TEYEMMUM ETMEK, CAIZMIDIR ?


Cevap: Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı

İZGEN
abdest ibadetlere başlamadan önce arınma yıkanmadır namaz abdesti için günde beş vakit abdest alınabilir abdestler çeşitlere ayrılır ayrıca yağmur ve eritilmiş karsuyu ile abdest alınabilir

Okudunuz mu?  Domuz yağı veya alkol bulunma ihtimali olan gıdaları yemek caiz olur mu?

Yorum: Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı

Kayıtsız Üye
genelde kumla teyemmümü herkes biliyor.yolda araçla veya yaya gidiyosun namaz vakti geçecek o anda suyu eritme araç gerecin yok.ben memur adamım haftanın 2-3 günü köylerdeyiz bazı köylerde su yok bazen yoldasın durman lazım o an için kar la abdest alınır mı alınmaz mı.(karı erit filan demeyin)

Okudunuz mu?  Erkekleri günaha sokan kadınlarsa onlar bizden daha çok günaha girmiyorlar mı?

Yorum: Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı

ACİLSERVİS
Köylerde su yok ise köylüler nasıl yaşıyor. Dediğin mantıklı değil. Her şeyi dört dörtlük bekleme elbette zorlukta olacak. Karı eritmek istemiyorsan suyunu yanında götür.


yağmur suyu ile abdest alınır mı, kar ile abdest alınır mı, karla abdest alinir mi

Bu kategoride yer alan Tam ilmihal kitabı ve hakikat Kitabevi yayınları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kar ve yağmur suyu ile abdest alınır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.