Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

İsrâ
ÜRPERMEK

Rüyada ürperdiğini görmek, beklemediğiniz kötü bir haber alacağınıza ve çok sıkılacağınıza işaret eder.

Nablusi’ye göre; rüyada ürperdiğini görmek, Allah (C.C.) Teala Hazretlerinden korkmaya ve kalbin yumuşaklığına delalet eder. Rüyasında vücudunun sebepsiz ürperdiğini gören, Allah’ın kullarına karşı şefkatli ve merhametli olur, ibadetiyle meşgul olur ve Allah’tan korkar.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

Tiksinti verecek veya korkunç bir şey görerek vücudunun ürperdiğini gören, her türlü korkutucu şeylerden artık korkmaz. Bazılarının rivayetine göre, rüyada vücudunun ürperdiğini görmek, uyandığı zaman veya bir müddet sonra korkulacak veya tiksinecek bir şey görmeye işaret eder.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ürperdiğini görmek hiç beklemediğiniz bir anda kötü bir haber alacağınıza ve bu haberden dolayı canınızın çok sıkılacağına yada birine yardımda bulunarak çok merhametli bir dönem içerisine gireceğinize işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ürpermek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.