Anasayfa
26 Mart 2023, 12:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tesbih görmek

Rüyada tesbih görmek

takıntılı
selamın aleyküm şöyle ki rüyam da siyah renkli bir tesbih gördüm 99 boncuklu değilde gençlerin elinde olan o şeyden. bir erkek bana böyle bir tesbih veriyordu. Hayır olsun dedim belki sizinde bir fikriniz vardır diye buraya yazdım. rüya da tesbih görmek ne demektir acaba.


Cevap: Rüya da tesbih görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada tesbih görmek genel anlamda hayırlı bir rüyadır. Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Rüyayı gören kadın eğer bu tesbihi hediye alıyorsa bu o kişinin dinine sahip çıktığına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüya da tesbih görmek

takıntılı
Allah razı olsun o kişi benle hiç bir muhabbete girmiyor bana tesbihi veriyor ve gidiyor ve bende bunu avuç içimde sımsıkı saklıyorum. Allah razı olsun tekrardan

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya da tesbih görmek

arifselim
Allah sizden de razı olsun. Bu şekilde olsa bile yinede rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Lutfen birisi yardim edebilir mi çok sevdigim birisiyle ilgili gördüğüm rüyalar sürekli cikiyor ve onunla çok konusmuslugumuz olmadi zamanda ayni ruyayi ayni gun gorduk Onun ne zaman nasıl oldugunu ne zaman nasıl davranacagini sürekli ya hissediyordum ya da ruyalarimda goruyorum gördüğüm ruyyalarin birisinde namaz kilmaya baslamis ve bnde gizliden odasina giriyordum yerde seccadesi ve tesbihi vardi bnde tesbihini elime almadan önce nasıl koyduguna bakiyordum odasina girdigim anlasilmasin diye sonra elime tesbihini aldim biraz baktikdan sonra uyandim ve banauyandığım anda babamin teyzesi tesbih hediye etmis nedense o tesbihinonun oldugunu dusundum cunku gördüğüm rüyalar hep cikiyordu tesbihi yerine birakamadn uyandim babamin teyzesi bir sebep o onun tesbihiydi o kisinin bnm kaderim oldugunu düşünüyorum ama o bnden nefret ediyor ruyalarimdan ve yasadiklarimdan dolayi kaderimdeki kisi o diye düşünüyorum degilse bn bunlari niye yasiyorum ne yapacagimi bilmiyorum ve onunla ilgili gördüğüm ruyalarin cikmasindan korkar oldum artık

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa binmek

arifselim
İnsanın rüyaları çoğu kere gerçek hayatta çıkabilir bu çok normal bir durumdur. Ama o kişiyi sık sık rüyanda görmenle senin kaderindeki kişi olduğunu söyleyemezsin. Allah’a havale et ve daima hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla biz değil, ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada yerden mavi ve yesil tesbih boncuklarini topladığımı gördüm sonra cebime katiyorum sonra beni seven kişinin de o boncuklari topladigini gördüm rüyada benle evlenmek istediğini söylüyor bende ona sen bana evlenme teklifi etmedin ki diyorum sonra uyandim ama çok mutluydum sanki istiareye uyudum da rüyanın cevabını almış gibi mutlu oldum

Okudunuz mu?  Rüyada tapınak görmek ne demek

arifselim
Aynen hissettiğin şekilde bu rüya çok hayırlıdır. Rüyayı gören kimse için şansın ve bahtın açık olduğunu, rüya sahibinin karşısına pek çok iyi fırsat çıkacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Konyalı 42
S.aleykum.rüyamda babam 3 tane tesbih getiriyor.bu 33 lu olan küçük tesbihlerden.3 tesbihin taneleride hurmadan.2 tane tesbihin taneleri büyük taneli .1 taneside küçük taneli.ben küçük taneli olan hurmadan tesbihi alıyorum.babam bu tesbihi kendime aldım diyor.bende bunu beğendim diyorum.tmm senin olsun diyor.aliyorum tesbihi kokluyorum.mis gibi hurma kokuyor.cekiyorum.salliyorum.rüyamda bu şekilde bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Tavşan Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için mutluluk verici gelişmelerin olmasına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise Allah yolunda işlenecek olan salih amelleri yerine getirmeye alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


erkam
selamün aleyküm
rüyamda etrafı büyük çitlerle örülü bit pazarı tarzında biryerdeyim.çok geniş bir yer değil ama içerisinde birçok ürün var.akşam karanlığında pazarı dolaşıyorum elektronik ev ürünlerinin satıldığı bir yerdeyim bu yer pazarın bir kenarına kurulu arkasında büyükçe eski bir bina var. ve buranın tekin bir yer olmadığını söylüyorum kendi kendime. sanki pazarın içi oldukça güvenli ama dışı güvensiz. sonra pazarda gezerken tesbihçiye denk geliyorum. koyu renkli tesbihlerin arasında mavi yuvarlak bir tesbihi avucumda tartıyorum ne kadar güzel diyorum kendi kendime almak istiyorum ardından bir anda dikkatim başka bir yöne dönüyor irkiliyorum bir anda oradan ayrılırken şu an kullandığım tesbihimi bir yere takılıp dağıldığını görüyorum. üzüntü içerisinde kalktım. acaba rüyamın tabiri nedir.

Okudunuz mu?  Rüyada tatlı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Eski günleri ve yaşananları tekrar hatırlamana neden olacak durumlar yaşayabilirsin. Ayrıca projelerin ve düşüncelerin için bazı atılımlarda bulunarak ticari olarak yeni işlerde bulunabilir bunun için araştırmalarda bulunarak geniş fikir sahibi olmaya çalışacaksın. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

cennet93
Merhaba ailemle çeşitli sorunlardan dolayı dargınlığım var. ama annem babam ve bir kardeşimle görüşüyorum. dün akşam rüyamda babamla münakaşa ettiğimi ama detaylarını hatırlamıyorum Yaşlı bir tane tanıdık amcanın beni yanına çağırarak siyah bir tespih hediye ettiğini gördüm. sonra bunu gören ailemin onlara bir şey mi söyledin diye beni sıkıştırdıklarını bana kızdıklarını gördüm. Manası ne olabilir açıklayabilir misiniz. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada timsah görmek

Tohat
Merhaba. Dinen yorumlanan bir rüyadır. Yani rüyayı gören kişinin Allah katında makbul olan davranışları yapmaya özen gösterdiğine ve buna imtina ile yaklaştığına, Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


mustafaharput
menzil de yaptığım istiharede iki tane tanıdığım kız görmüştüm biri konuşmadan bana bakıyordu biri ise yanıma gelmişti konuştuk ve gezdik, daha sonra tekrar istihare yaptım ve gene aynı iki kzı gördüm birincisi gene konuşmadan bana bakıyordu, ikincis gene yanımdaydı beraber iş yerinde çalışıyorduk ve oturup dizerek tesbih yaptık bir ara iki taş düştü tekrar yerine taktık ben ona yardım ediyordum

Okudunuz mu?  Rüyada taşıyıcı anne olmak

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüya hayırlıdır. Fakat istihare için tabiri yoktur. Tesbih dizmek kısmetlerinin sıralanmasına, şansının yaver gitmesine, zincirleme gibi bahtının açık olup işlerinin rast gitmesine, karşına çıkacak fırsatlara ve istikbalinin zorluk çekmeden alacağın feyze delalet etmektedir. İstihare için renk veya hisse bakılır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hala sevdiğim kişiyle irtibatı kestiğim günün gecesi, onunla barıştığımı gördüm. Sonra annesi babası geldi, ev kalabalıktı. Onun annesi bana kopmuş beyaz yeşil renkli bir tesbih uzattı, tesbihi tamir etmemi istedi. Ve sevdiğim erkeği namaz kılarken gördüm, rüyamda da uyanınca da çok sevindim. Bildiğim kadarıyla namaz kılmıyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibi için sıralanmış şansa, bahtının güzelliğine işaret etmekte olup sevdiğin kimseden bir haber alabilir, onun uzun ömrüne ve hayırlı bir ömür geçirmesine delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada tesbih görmek, rüyada 33 lük tesbih görmek, Ruyada tesbih gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Trafik Kazası Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tesbih görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.