Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tapınak görmek ne demek

Rüyada tapınak görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.

Ben rüyamda bir dağa çıkıyorum. Yolcu oluyorum ve dağa merdivenler çıkıyor. Tepesine vardigimda bir bem beyaz tapinak oluyor (yani Allah evi ama Camii oldugu belli degil). Yerler bem beyaz Tas oluyor ve annem genc halinde oluyor. Kendisi beni görmüyor ama berak sunun içinde bir şey ariyor. Bembeyaz giyimli oluyor. Bir den bire bir ses isitiyorum ama kimseyi görmüyorum. Diyorki: Dünjada 5 kisinin dualari kabul oluyor. Annen onlardan biri. Sende simdi onlardansin. Ben sasiriyorum. Ve uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

Bunun anlamini yazarsaniz çok menmun olurum!

Allah sizden razı olsun.


Cevap: Rüyada tapınak görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Dünyevi ve manevi anlamda yükselmeye söz sahibi olmaya ve dileklerin gerçekleşmesine tabir edilir. Bazzen bu rüya memleketinden ayrılmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Tanımadığın Birini Görmek

Yorum: Rüyada tapınak görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Rüyamda; bir ormanda (gri ve sisli bir ormandı) arkadaşlarımla gezerken yüksekçe bir yerde bir tapınak gördük. Bu tapınak sapsarı altın ve çok büyük bir kubbeliydi. Biz bir anda o tapınağın olduğu yere çıktık. Tapınağın yanından girmiş bahçesinde yürürken ön bahçe kapısından aşağı baktığımda çok yüksek olduğunu görüyorum aşağısı uçsuz orman. Ve kapının yanında aslan heykelleri yarım yamalak anımsıyorum. Bir yandan biz arkadaşlarla yürümeye devam ediyoruz tapınağın önünde bir bekçi gibi adamla( amca yaşlarında )( bu adam bizim dedelerimiz gibi kazak pantolanlaydı sade giyiniyordu) karşılaşıyoruz. sanki bize içeri girilmeyeceğine dair şeyler söylüyor. Tapınağın yanında mezarlık anımsıyorum. amcanin arkasında tahta kulube vardı. Sonra biz tapınağa girdik. Ben şaşkınca tüm rüya boyunca etrafı izledim. Iceriden o tapınak bir kaç katlıydı ben orta avludan yukarıya baktım. Sanki kare şeklindeydi içeriden kubbe görünmüyordu çokda renkli değil sade ve pek bir sey yoktu. Çok da durmadık içeriye de çok girmedik. Sonra daha kıdemli bir kisi vardı sanki çok anımsamıyorum kendisini. Bizden sonra başka turistlerin geldiğini ve aslinda içeri girebilirsiniz dediğini hatırlıyorum o kidemli kişinin. biz şaşıyoruz amca giremezsiniz dedi biz gizli girdik ama diğer adam girilebileceğini söylediğinde. ve bu rüyayı gördüğümde teheccüte uyandım. İnternette garip yorumlarda var doğruluklarından emin olamadığım için sormak istedim. bir suredir de melekonlik bir hal içindeyim ve başarızlıklar boşluklar oluyor. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada tarlada domates görmek

Yorum: Rüyada tapınak görmek ne demek

arifselim
Bu rüya gören kimsenin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel olarak ise rüya sahibinin içinden geçtiği çok zor bir döneme işaret eder. Ancak elinden tutacak ve ona yardımcı olacak biri olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

ruyads tapinak hormek

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın erkeğin elini tutmak ve gezmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tapınak görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.