Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçak görmek

Rüyada uçak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda uçağa bindim 2 arkadaşımla uzak Bi yere gidiyoruz bindik ben uyuya kalıyorum uçaktan inmeden geri dönüyorum daha sonra Bi şekilde gidiyorum valizler falan var sonra her y yerde kameralar flaşlar beni bekliyor benim gelip konuşma yapmamı bekliyorlar herkesle el sıkışıyorum konuşma yapıyorum yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada uçak görmek

arifselim
Bu rüya hayırlı bir rüyadır. Tam olarak kişinin içerisinde bulunduğu ve atlatmak istediği şeyleri atlatmaya işarettir. Örneğin hasta olanın şifa bulmasına, borçlu olanın borcunu ödemesi gibi anlamlara gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada uçmak ne demektir?

Rüyada Uçak Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm.Kitap okumaya çıkıyorum. Altımda bisiklet falan var ve daha sonra bisikleti bırakıyorum eve ve tekrar çıkıp aynı yere gidiyorum. Ondan sonra sosyal medya üzerinden sevdiğim kızın bir şeyler paylaştığını ve bavulunun bir fotoğrafını çektiğini görüyorum. Aynı zamanda diğer resimlerde de evi, havaalanının hemen yanında ve uçakları da çekmişti ve hava karanlıktı. Uçaklar ise bildiğimiz kadar büyük değildi ve çok çok daha küçüklerdi ama hala çalışıyorlardı. Ondan sonda ben onun gideceği kanısına vardım uçakla ve sonra hemen eve gidip bisikletimi almaya gittim ve havaya tesadüfen baktım ve havada bir uçak ve uçağın hemen arkasında bir ip gibi bir şey sallanıyor. Ben endişelendim biraz da ama orada sevdiğim kızın olmadığını biliyordum. Çünkü onun uçağı daha kalkmamıştı. Aslında gidip gitmeyeceğini dahi bilmiyordum tam doğru bir şekilde ama rüyada bu kanıya varmıştım. Neyse evin yakınına geldim koşarak ve tabi bu arada da elimde bir su şişesi var ve bitmiş. Bunu değiştirmem şazım ve marketten bir su alıyorum 1 tl’ye ve zaten cebimde de yanlış hatırlamıyorsam sadece bir tl var ve suyu alıyorum. Alırken adam beni çok güler yüzlü bir şekilde karşılıyor ve ondan sonra eve gidip bisikleti alıyorum. Bu arada akşamken sabah olmuş ve sanırım çingenenin teki uçağın arkasından torpil ipinin ve torpilin sarktığını düşünmüştü ama gerçekten öylemiydi kimse bilmiyordu. Daha sonra ben bisikleti alacakken bıraktım sanırım ve yürüyerek bir yere gittim. Hava güneşli. Neyse, giderken iki adamın çocuklarının kıyafetleri aynı ve çocuğun diğer aynı giyinmiş olan çocuğu kıskanmış olabileceğini ortaya atan bir iddia koydular babaların ikiside. Yani işte şöyle: sen benim çocuğumu kıskanıyorsun (ve diğer baba da) hayır sen benim çocuğunu kıskanıyorsun vb gibi. Şeyler diyorlardı. Yerlerin bir kısmı ıslanmıştı ama neden bilmiyordum. Sonra bir sürü torpil patlamam sesi duydum ve diğer insanlar torpil patlatıyorlar torpil patlatıyorlar falan diyorlardı ama torpili de biz patlatmıyorduk. Zaten insanlarda bize suç atmıyordu. Sonra ise rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Not: Bu rüya benim sevdiğim kaybedeceğin anlamına falan mı geliyor olabilir? İnşAllah kaybetmem.


Yorum: Rüyada uçak görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sevdiğinizi kaybedip kaybetmeyeceğinizi söylemek zordur. Çünkü bu rüyanın iki farklı yorumu söz konusudur. Birincisi mutlu ve mesut bir hayatı yaşarken bu sevdiğiniz biriyle gerçekleştireceğinize delalet eder. İkinci tabirine göreyse eğer sevgiliniz varsa ayrılığın meydana gelme olasılığının olacağına yorulur. Tabi her rüyanın gerçekleşeceğini düşünmek doğru değildir. Bilinçaltı düşüncelerin de etkisi söz konusudur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda dedemle yürüyoruz o arada çok aşağıdan kocaman bir uçak uçuyor üstümüzden geçiyor aa dede bak diyorum dedem diyor üstünde amerikayla çin bayrağı var bak bak pislik bunlar lanet olsun bunlara diyor dede lanet okuma tövbe tövbe bizim başımıza gelir diyorum o ara uçak gökyüzünde yalpalamaya taklalar atmaya başlıyor üstümüze düşecek patlıycak bizde ölcez diye korkarken hızlıca çok yakınımıza düşüyor uyanıyorum. Teşekkür ederim .

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edildiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin gerçekçi olması ve tedbirler alması gerektiğine aksi takdirde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder. Tedbir almazsa işlerin yürümemesine ve planlarının bozulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


hlm
rüyamda kendimi lisede cam kenarı en arka sıradayım sınava giricez ilk defa bir öğretmenle karşılaşacağım için nasıl sorar die arkadaşlardan yardım istiorum,dolanıorum sınıfta sonra hocanın evine gitmeye karar veriorum kendimi bir anda uçakta buluyorum yanımda ablam var dioki geldik zaten gaziantep havaalanına iniyoruz dio uçak alçalıo camdan bakınca beyaz yapı görüyorum hocada yakınlarda otuyomuş rüyam bu kadar ve farklı bir şehirde oturuyorum,yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tekbir getirmek

Tohat
Hayırlı günler. Bazı alışkanlıklarından vazgeçemeyip her ne olursa olsun aynı şeyleri sürdürmeye devam ettiğine, bir sonraki adımlarını tam olarak hesaplamadan gözün kapalı attığına, zararını ve faydanı gözetmeden hareket ettiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Tug
Merhaba
Rüyamda camdan dışarı bakarken mavi bir yolcu uçağı görüyorum uçak çok alçaktan uçuyo normalde oturduğumuz kasabadan çok uçak geçmiyo rüyamda da diyorum uçağa bak nasıl yakın geciyo derken uçak kendi etrafında dönmeye basladı biraz daha alçaldı ve en sonunda ben kendi kendime düşücek filan derken ilerde binaların arasına bir yere düştü sonra eşime dedim ki uçak düştü biyere acaba nereye düştü fln sonra bir minibüse binip uçağın nereye düştüğüne bakmaya gittik minibüste baskalarıda konusuyodu yolcu ucağıymıs 150 200 kişi varmış kapılar açılmamış filan diyolar sonra eşim indi minibüsten ben inmedim düşen uçağa bakıp geldi

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Tohat
Merhaba. Hayallerin, ideallerin ve yapmak istediklerin konusunda gözünün yükseklerde olduğuna fakat bu duruma daha gerçekçi ve ayağın yere basacak gerçekleşmesi mümkün olacak şekilde olması gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir hava alanı dayım (bildiğimiz hava alanı gibi değil) çok geniş ama topraktan yokuş yukarı yollar var kenarlarına taşlar sıralamışlar, uçaklar görüyorum. Bekledikten sonra uçağa bindiğimiz ve sarsılıyor herkes düşecek diyor ben rahat olun düşmeyecek diyorum ve sarsıntı geçiyor. Yorumlarınız için Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette namaz kılınması

Tohat
Hayırlı günler. Karşına çıkacak olan hem bir çok fırsata hem de sürpriz gelişmeye işaret eder. Fırsatları değerlendirmen ile birlikte hayatın çok iyi bir hal alacak ve mutlu olacaksın manasındadır. Hakkıyla bik n Allah hayırlısını bilir.


Rüyada uçak

Bu kategoride yer alan Rüyada Uzay Gemisi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.