Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ailemle Deniz kenarındayım herşey normal hava çok güzel birden benim dışımda herşey yavaşlıyor sonra sahildeki herkes ve herşey yok olmaya başlıyor bir ben kalıyorum hava biraz rüzgârlı ve kararıyor bir bakıyorum gökyüzünde uzay gemisi bana doğru gelmeye başlıyor çok korkuyorum ve Allah ım lütfen ben hazır değilim hayır Allah ım lütfen ben hazır değilim diye diye uyandım çok etkileyiciydi
Rüyamı yorumladığınız İçin teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada uyandırılmak

Yorum: Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Geniş bir hayal gücü yelpazesine sahip olduğuna ve genellikle hayallerinle hareket edip işlerini gerçekten uzak olacak şekilde tasarladığına bunun için ciddiye alınmadığına, söz ve düşüncelerinin tasdik edilmediğine bu konu nedeniyle zarar görme ihtimaline ve daha çok realist bakış açısıyla hareket etmene dayalı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

Rüyada Uzay Mekiği Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,

Rüyamda yanımda bir arkadaşımla akşam vakti geziyorduk bir yere gittik orada yaşlı bir amca bana çikolata ikram etti(bayram çikolatası gibi beyaz mavi ambalajlı) ve yedim. Biz arkadaşımla yazı yazarken bulunduğumuz alanın biraz ilerisine bembeyaz uzay mekikleri yaklaşıp iner gibi oldu ama inmeyip gittiler. Anlamı nedir? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birini görmek

Yorum: Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayallere dalıp giden ve gerçekleşek olan düşüncelerden ziyade olmasını arzu ettiği düşlere dalıp giden kişiyi işaret eder. Rüyana göre eğer daha reel bir tavır yakınır ve bu doğrultuda duş kurup hareket edersen çok güzel bir hayata nail olup maddi ve manevi emellerine ulasarak ferahlık görme olasılığın mevcut anlamındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Uzay Gemisi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.