Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçağa binmek

Rüyada uçağa binmek

Masss
Rüyada çok yuksek bir yerden uçaga binmek
mrb. öncelikle rüyamda merdiven çıkıyorduk 3 kısıydık bırısı kadın oburude akrasımdı cıktımız merdivenden sol tarara baktıgımda çok yuksek bir yere çımızı fark ettım ve korktum sonrada durdum benı merven cıkartmaya devam ettırdıler merdıvenın sonunda uçak vardı ve bındık az bı sure havada kaldık ve ucak ındıgınde normal yere ındı yuksek bır yere ınecek dıye çok kokuyodum ordan futbol klubune gittik ve o klubte önceden oynamısım 2 3 yıl ve tekrardan kontrat ımzılarkene uyandım. bu ruyanın anlamı nedır. hocom sımdıden tessekkur ederım.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette seccade görmek

Yorum: Rüyada uçağa binmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin riskli ve tehlikeli işleri göze alacağına işaret eder. İlerlemeye, kazanmaya, mesleğinde ve işinde başarılı olmaya tabir edilir. Ayrıca eline geçecek olan fırsatları değerlendirerek giriştiği işlerden kazançlı çıkacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

rüyada ucaga binmek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada tecavüze uğramak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçağa binmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.