Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Tavşan Görmek

Rüyada Tavşan Görmek

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Öğle uykusundayken gördüm bu rüyayı ve rüyamda; bir ev ya da barınak gibi bir yerdeyim ve hemen yanımda kaloriferler var üç yanımla çevrili olan, ayrıca bir tane de tavşan var, rengi gri. Kaloriferler sağ, sol ve arka tarafını çevreliyor ve hemen önümde de bir tane sehpa üzerinde bir televizyon var ve bir şey izliyoruz tavşan ile beraber. Sonra hava geç oluyor televizyon izlemeyi bırakıyor ve ben tavşanın başını okşamaya başlıyorum. Birkaç defa okşuyorum. Hava bayağı bir geç oluyor ve nasıl diyim, bir tane oyun var hava geç olunca yatağın yanına gittiğinizide önünüze yatağa yat diye bir buton çıkar, belki bilirsiniz adı Minecraft. İşte akşam olunca öyle bir buton çıkıyor karşıma ve butona tıkladığım zaman hiç uyumamama rağmen sabah olmaya başlıyordu ve sabah olurken tavşanı bir kez daha seviyim deyip, elime alıp birkaç kez başını okşadıktan sonra sol elimi ısırdı. Ondan sonra ise rüya bitti ve uyandım.
( Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız minnettar kalırım ve şimdiden teşekkür ederim. )

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada tavşan ve kedi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yardım sever ve ihtiyacı olana karşı olan duyarlılığını herhangi bir konuda desteğe gereksinim duyan birine arka çıkman ile işlerini kolaylaştırmasına vesile olacaksın. Bu akraba olabilir, arkadaş olabilir ya da çok daha yakın biri olabilir. hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

Yorum: Rüyada Tavşan Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam ben rüyamda ailecek salonda oturuyorduk ve iceri bir kedi girdi ve babam da onu tutup pencereye koydu aşağı insin diye sonra ben kapıdan içeri doğru bakınca evimizde bir sürü kedi olduğunu gördüm kedilerden korktuğum için geri oturdum tam o sırada içeriye büyük bir tavşan girdi bu olaydan sonra anneme ben bakmaya gidiyorum nerden geliyor bu hayvanlar dedim ve odadan çıktım. Bizim evimiizn bir çok penceresi acıkmış ve inanılmaz rüzgar esiyor mutfağa girdim ve bir sürü hayvanlar olduğunu gördüm buyuk buyuk tavşanlar ve kediler vardı tavşanların bazısı siyah bazısı gri gibiydi manası nedir acaba şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Trafik Kazası Görmek

Yorum: Rüyada Tavşan Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya kişinin kişinin durumuna göre yorulur. Örneğin, çocuğu olmayanlar için evlat sahibi olmaya, çocuğu olanlar için çocuğunun üzerine fazla düşmesi üzerine zorlamaya dayalı bir eğitim gösterdiği, düşmana ya da insancıl olmayan bir erkeğe de yorulmaktadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada teyze görmek

Snow
Merhaba sabah uyanmadan önce gördüğüm rüya takıldı aklıma; banyoda bir hayvan girmis saklanıyor gibi görünüyordu faremi girdi acaba diye gidip baktım birkackez sonunda kapkara çirkin bir tavşan çıktı etrafa küçük siyah golgeler kaçıyordu yavrularidami var acaba dedim sonra icerideki esime bağırmaya çalıştım korktuğum için sesim çok çıkmadı sonunda geldi eşim yakaladı kulaklarından tutup gösterdi bak boyle yapınca güzel görünüyor dedi tüylerini okşadı tavşan biraz daha güzel görünüyordu sonra uyandım
Allah a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada turşu görmek

Tohat
Merhaba. Haset duyan birinin varlığına, seni, işini, evliliğini kısaca hayatındaki güzellikleri kıskanarak bunlara nazar kondurabilecek birine işaret ettiği gibi farklı yorumlayan alimlere göre ise eşin kıskançlığından dolayı eşler arasında çıkabilecek ufak çaplı soruna delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tevekkül

Kayıtsız Üye
S.a rüyamda beyaz bir et dogruyrdum başlarına bir baktım tavsan etiymis oldukça beyazdı ve tedirgindim daha sonra birinin elinde koyu kahverengi büyük bir tavşan vardı bana bakıyordu acaba onun yavrularımi diye düşündüm gözleri ağlamaklı gibiydi manası nedir şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatındaki gelişmelerin olumlu seyirde ilerlemesine ve hakkında iyi olabilecek olayların vuku bulmasına işarettir. Evliler için eşleriyle uykun artmasına hediye almaya bekarlar için hali vakti yerinde bir kimse ile tanışmaya, sevincinin artmasını sağlayacak olaylar yasamana delalet etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

rüyada tavşan görmek imam nablusi, rüyada tavsan imam nabkusi, rüyada elimin tavşan ısırması

Bu kategoride yer alan Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Tavşan Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.