Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada turşu görmek

Rüyada turşu görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler mümsema ekibi.ben öğretmenim iki hafta sonra mülakatlara gitçem.rüyamda mülakat olacağım okulu gördüm koridordayım bir köşede turşu yapıyorum (gerçek hayatta hiç turşu yapmadım yapmasınıda bilmiyorum ama çok severim) Rüyamda elimde 5 kg. Yağ Bidonları varya işte karışık turşu hazırlayıp o bidonlara yerleştiriyom.elimde bir sürü lahana bidona yerleştiriyom üzerine sirke döküyom ve kaya tuzu seriyorum.üç bidon hazırlamışım dörtüde bitirmek üzereydim o kadar mutluydum ki artık turşu yapmasını biliyorum her sene yapacam diyodum rüyam burda bitti

Okudunuz mu?  Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

.internetten baktım rüyada turşu yapmak nedir diye bir çok yorum çok olumsuz şeylerden bahsetti korktum bir iki yorumda güzel şeylerden bahsediyordu.rüyam bana bir msj mi veriyor diye endişeleniyorum.hayırlısı ile rüyamı yorumlar mısınız iyi veya kötü fark etmez ama bilmek isterim teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler görmek

Yorum: Rüyada turşu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tabiri olumlu olarak açıklanmaz. Maddi ve manevi olarak karşılaşacağın istemediğin durumlar karşısında üzüleceğine delalet eder. Fakat bunu hayırlı olmadığı anlamına gelmez. Nitekim Hayırsız olarak gördüklerimizde hayır mevcuttur. Allah geleceği bizler için hayırlı olabilecek şekilde tesis etmek için imtihanlardan geçirir. Hakkıyla bilen bir tek O’dur.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta sandalye görmenin yorumu nedir?

turşu

Bu kategoride yer alan Rüyada tırtıl görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada turşu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.