Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tırnak kesmek

Rüyada tırnak kesmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda el baş parmağımı dipten kestim. Tırnak kanamak yerine parçalanmaya başladı. Parçalanan tırnağın altından bembeyaz bir şey olduğunu gördüm. Yorumlarmısınız ?


Yorum: Rüyada tırnak kesmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için anlamı çok güzel olan bir rüyadır. Hayatında çok önemli ama çok güzel değişikliklerin meydana geleceğine ve her günün önceki günden daha da güzel geçeceğine yorum yapılmıştır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve asla kesin anlamlar içermez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tabak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada tırnak kesmek

River
Selamün aleyküm hocam; rüyamda kız kardeşim gelmiş evime. Yerde halının üstünde oturmuş tırnaklarını kesiyor. Bende kesmişim tırnaklarımı ona diyorumki ver bana kestikleri tırnakları yere dökülmesin diye oda elime koyuyor kestiği tırnakları anlamı nedir hocam hayırlı geceler

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın bir erkekle kaçtığını görmek

Yorum: Rüyada tırnak kesmek

arifselim
Aleykum selam. Güzel ve hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin ve tırnaklarını kesen kişinin geçmişinde yaşadığı olumsuzluklardan ve sıkıntılardan kurtularak ferah bir döneme ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada tırnak, Tırnak görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada takma diş kırılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tırnak kesmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.