Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada teyze görmek

Rüyada teyze görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda; annem, ben, teyzem ve babam bir yere gidiyoruz ve bir market görüyoruz ve giriyoruz etrafa bakınıyoruz, yanımdaki kişiler acıkmıştı ve biraz bakındıktan sonra teyzem marketin orta tarafında duran ekmek sepetlerine yöneldi ve küçük bir hamburger ekmeği alıp onu yedi. Tabi izin aldı mı bilmiyorum zaten ona da sordum izin aldın mı diye ama cevabı net hatırlamıyorum. Neyse, sonra ben de ekmek aldım ve anneme "anne ben şu ekmeği aldım gideyim market sahibine de bunu bana helallik olarak versin." Dedim ve giderken babam bana, benim ismimle seslenerek "şu peynirlerden de alsana dedi. Peynir ekmek yeriz". Bende durdum durdum ve annem babama paramız var mı da alalım dedi. Ben de anneme ve babama tam da bunu düşünüyordum dedim ve telefonum bir masanın üstündeydi ve sosyal medyadan sevdiğim kızın kardeşinin benim yaşadığım yere geldiğini paylaşmıştı. Ayrıca bir tane de adres vardı ama kimin adresi bilmiyorum ve yine bu adreste sosyal medyadan bir bildirim olarak gelmişti. Neyse ben düşündüm, eğer sevdiğim kızın kardeşi burada ise büyük ihtimalle sevdiğim kızdan buradadır diye v sonra rüya bitti.
Not-1: Annem ve babam ayrı gerçek hayatta ve dolayısıyla babamın teyzem ile de arası bozuk.
Not-2: Sevdiğim kız normalde benimle aynı yerde doğdu ama ailesi farklı şehirlerde olduğu için oraya tatile gittiler ama normalde benim yaşadığım şehirli.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada tekbir getirmek

Yorum: Rüyada teyze görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahinin yapmak istediği işleri ve projelerini uygulayacağına, başarılı olacağına ve hedeflerine ulaşacağına tabir edilir. İçeriği ve senin sık sık gördüğün rüyalara da bakılırsa büyük ihtimalle bu rüyan bilinçaltı düşüncelerin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denebilir. Sende Allah’a havale ederek hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Bağı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada teyze görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben anlaması zor bir rüya gördüm. Şehirde yürüyorum. Yolun sağından soluna geçiyorum. Sonra kenarda taksici gibi arabalar var. Onlara binmek istiyorum ama binmiyorum. Az daha gidiyorum sonra teyzemi görüyorum. (R


Yorum: Rüyada teyze görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sana karşı yapılan bazı tuzak gibi durumların söz konusu olduğuna ve senin planlı hareket etmen neticesinde bunu bertaraf edebileceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tel Örgü çekmek

Kayıtsız Üye
Bir masada oturuyorum.sağ kolun üstüne kafamı koymuşum uyuyorum.uykudayken içinden geçiriyorum keşke eski sözlüm gelse ve boynumu koklayıp öpse bir bakıyom hemen gerçekleşiyor. boğazımın sol kısmı açık baktım eski sözlüm geliyosan ki düş almıştı ve benim odamın ışığının açık olduğunu farketti ve geldi benim boynumu oñçe bir kokladı derin bir şekilde ve sıkıca öptü.çok hoşuma gitti.ama önce gözümü açtım bir kaç saniye bişi göremedim sonra gördümsonra beni masadan kaldırdı ve yatağımı temizledi yatağıma yatırdı ama benim elimden tutup beni götürene kadar bende ona saydırıyorum sen gelmedin ,ben uykuda kalmışım.baktım annemde diyodu valla bende o gocuğu özlemişim.bende diyordum hele bak annemde onu özlemiş. ablamıda görüyordum.yine ablama kızıyordum.(5,6 ay oldu sözlümden ayrılalı).şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

Tohat
Bu rüyan eski sözlün ile birlikte bir araya gelmeye, konuşmaya, haber almaya delalettir. Bu konuşma ve haberleşme sizin tekrar bir ilişki yaşama ihtimalinizi gösterir. Karşılıklı konuşup anlaşarak yeniden birlikte olabilirsiniz. Tabiki rüyaların hepsi çıkma olasılığı söz konusu değildir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Kayıtsız Üye
Merhaba bu sabah gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum.. Rüyamda markete giriyorum kağıt paralar var elimde baya alışveriş yapıyorum peynir falan böyle sonra kasaya geliyorum bir anda fazla tutacak gibi geliyor sanki param yetmeyecekmiş gibi elimdeki kağıt paralara bakıyorum ve belli etmeden yiyeceklerin bir kısmını kasanın altına doğru sakladım diğerlerini kasaya verdim derken sözde kasiyer de küçük teyzemmiş sonra tam bu sırada ortanca teyzem giriyor marketten beni görünce ağlamaya başlıyor diyor ki evde yiyecek bir şey yoktu sadece salça kuru ekmek vardı ondan oldu diyor benim bebek aldırdığımı kastederek söylüyor bunları sözde evde yemeklik yokmuş yokluktan aldırmışım benimde yüzüm aşılıyor hem herkesin içinde söyledi diye hem de yani üzülüyorum bebeğimi aldırdığım için sonra solumda büyük teyzemi gördüm o da beni izliyor derken sağımda bir anda dayımın kızı belirdi bir anda sofraya dönüştü kasanın orası kuzenimle birbirimize bakıyoruz çorba koymuşum ona içiyor sonra şaka yapıyor falan bende ona bakıyorum karşılıklı gülüyoruz..Rüyamı yorumlar mısınız.. Gerçekte üç teyzemle de kuşum.. Konuşmuyoruz..

Okudunuz mu?  Rüyada Ütü Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Devlet dairelerinden birinden alacağın bir habere delalet ettiği gibi misafiri, dost, akraba ve sevilenlerin bir arada olduğu hoş sohbet ve muhabbetlerin yapılıp güzel paylaşımlarda bulunacağı sofralara da delalet etmektedir. Doğruyu eniyi bilen bir tek Allah’tır.


İsimsiz85
Selamun aleyküm hocalarım. Bugün teyzem aradı beni rüyasında görmüş anlattı ben de sizden kendisinin rüyasının yorumunu rica edeceğim. Teyzemin oğluna bir arkadaşı bilmece sormuş o bilememiş herkese sormuşlar kimse bilememiş kuzenim "anneme sorun o bilir" demiş daha sonra kuzenim küçük bebek haline gelmiş teyzem de bilmeceyi soran şahısla buluşmaya giderken arabanın şöförü kaybolmuş yoldan küçük bir çocuğu çevirip bizi götürür müsün demiş teyzem o da tamam demiş. Daha sonra teyzem annemi görmüş annem "Özlem bu akşam Güzel’e gidecek" demiş Güzel dedikleri kişi gerçekte vefat etti. Teyzem de karşı çıkmış oraya diğer kuzenlerimin gideceğini söyleyip bana dönüp "gel bende kal" demiş ben de "zaten ben Güzel’lere değil teyzeme gidecektim" demişim o esnada uyanmış teyzem . Rüyanın yorumunu yaparsanız çok makbule geçer. Allah razı olsun iyi çalışmalar diliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyanın tabiri yoktur. Kişinin düşünceleri, yaşadıkları gibi bilinç altına kaydedilmiş durumlar sonucunda görülmüş rüyalardan biridir. Herhangi bir mesaj niteliği bulunmamaktadır. Doğrusunu elbette Allah bilebilir.


rüyada teyze görmek nablusi, rüyada teyze girmek, rüyada teyze görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada teyze görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.