Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tekbir getirmek

Rüyada tekbir getirmek

Kayıtsız Üye
Selâmun aleykûm hocam. Ben dün geceki rüyamın tabirini sizden öğrenmek istedim. Rüyamda deniz kıyısında (denize 30-35 metre yakın) 12-13 katlı bir binanın en üst katındayım,gündüz vakti, hava da çok güzel. Güya o ev bizim evimizmiş. Evin balkonunda anneannem var. Ben balkonlu odadaki pencereden de aşağıda deniz kıyısında (denizin 2-3 metre yakınında) annem ve birini(ya da birilerini) daha görüyorum. Ama annemin yanındakilerin kim olduğunu hatırlayamıyorum şuan. Neyse, pencereden onları gördükten sonra balkondaki anneannemin yanına gidiyorum. Balkondan denize bakarken, deniz birden kabarıyor, yükseliyor, bize doğru hızla yaklaşıyor, sanki binayı da yutacak gibi. Korkuyorum, birden annemlerin tarafına bakıyorum, annemi suda çırpınırken, bana bakarken, sıkıntı içinde, yüzü hem üzüntü hem öfke içinde görüyorum. Sonra korkudan "Allahu Ekber! Allahu Ekber!" diye içimden geçiyorum. Sonra anneannem de kelime-i şehadet getiriyor bağırarak ve resmen balkondan bize yaklaşan suya doğru yürümeye başlıyor boğulmak ister gibi. Ben de bu sefer bağıra bağıra "Allah’u Ekber! Allahu Ekber!" diyorum, anneannemin t-shirt’ünün kol kısmına elimi geçiriyorum kanca gibi, geri çekmeye çalışıyorum anneannemi. Ben anneannemi öyle tutarken annemlerin olduğu tarafa tekrar bakmaya çalışıyorum acaba annemi görebilecek miyim diye düşünerek. Tam burada uyanıyorum. Hocam bu arada anneannem rahmetli oldu 2012 yılında. Annem hâlâ hayatta Elhamdülillah. Cevabınızı bekliyorum hocam. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada tavuklu pilav yemek

Yorum: Rüyada tekbir getirmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüyayı gören kimse için özellikle iş veya aile açısından sıkıntıların olmasına ve bunlarla meşgul olmasına işaret eder. Ancak daha sonra Allah’ın izniyle yapacağı atılımlarla bunların geçeceğine ve feraha ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uzun saçlı birini görmek

Tekbir

Yaya
S. A hocam rüyamda bir camide idim ve bir Arap vardı çok ses ediyordu ve geçerken bana omuz attı yani öyle hatırlıyorum ve bende işaret parmağı kaldırarak tekbir getiriyorum Allahu Ekber diyorum uyarmak için ve uyandığımda tekbire devam ediyorum ve baktım elim yukarıda işaret parmağı kalkmış tekbire devam.. Yorumlayabilir misiniz lütfen hocam teşekkür ederim s. A

Okudunuz mu?  Rüyada tren görmek

Yorum: Rüyada tekbir getirmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın sende uyandırdığı etki ile uyandığında da aynı refleksi görme ihtimalin olabiliyor. Rüyan hayırlıdır. Geleceğin ile ilgili umut vaat eden gelişmelerin olabileceğine, bir haber alarak mutlu olabileceğine ve tövbe ederek hafifleyip bir daha hata ve günah işlemeden yoluna bakacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

Kuzeyferhat58
Rüyamda kale de ki bir yatak odasındayım ve odanın içinde ahşap yuvarlak bir kapı var. Kapı açılınca yemyeşil bir bahçeye giriyorum. Bahçe de tanıdığım ve tanımadigim 8 10 kişi var ve bana bakıyorlar. Tanıdıklarım gülümseyerek diğerleri de biraz şaşırmış gibiler. Ben yürüyorum ve bahçelerin arasına giriyorum. Bahçelerin arasında mavi kelebekler uçuyor etrafımda özellikle dikkatimi çekiyorlar. Sonra sanırım rüyadayım ve bu Allahın lütfü diyip sevinçle Allahuekber diyerek 3 yada 4 kez zıplıyorum. Zıplayınca da uçma özelliğim varmış gibi çok yükseğe zıplayıp iniyorum ve bir kaç denemede uçmayı öğrenebileceğimi hissediyorum. Kendimi ölümsüz hissedip dışarda olan insanların yanına gidiyorum ama beni görünce bana saldırıyorlar ve korkudan kaçıyorum. Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tabut içinde ölü görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan iki şekilde tabir edilir. Hem bu dünya için hem öteki dünya için. Neticede her iki durumda da hayırlı olduğunu ve çok güzel bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Dünya ve ahiret hayatında her ne dileğin, arzun varsa o nimete kavuşacağına, çeşitli kıyametlere kapı aralayacak ve bu kısmetlerle hayatın hayal etmediğin kadar güzel olacağına, kelebekler gibi ruhen ve bedenen rahatlayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

rüyada Tekbir

Bu kategoride yer alan Rüyada tanıdık birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tekbir getirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.