Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

ruyaruya
Ruyamda yabancı bir evdeyim kuran okunuyor dinlemeye başlıyorum kendi kendime ne güzel ev sahibi eşini böyle bekliyor galiba diyorum o sırada iyi görünümlü bir adam içeri giriyor konusturmadan sesin geldi gizli kapılardan sesin geldiği yere doğru gidiyor bende onu takip ediyorum sonra masada oturup uzun boylu bir kadin geldiğimizi görünce ayağa kalkıyor adamla konuştuğu sırada gozum kuranı kerime takılıyor kuran ters ama bu kuran ters diyorum evet siz yanlis okuyorsunuz diyor başlıyor tekrar okumaya ayetleride tersten okuyunca sen cinsin diyorum dua okumaya başlıyorum gözlerimin için bakıyor sağ göz bebeği simsiyah iki tane düğme deliği gibi beyaz isik görünüyor ayetelkursi okurken uyandım ruyami yorumlarsanz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet çesmesinden temiz su taşkını görmek

Yorum: Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

arifselim
Bu tür rüyaları aslında hiç anlatmamak ve üstünde hiç durmamak gerekir. Çünkü bunlar şeytani rüyalar denilen ve tabiri olmayan rüyalardandır. İnsanı her ne kadar etkilese de önem vermemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uyuyan kızı görmek

Yorum: Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

Mustafadastan
Kardeşim buna benzer bir rüya da ben gördüm önümde bir Kuran vardı okumam istendi ama istemsizce tersten okudum (5-6 kelime) ayet bitmeden durdum ne yapıyorum ben dedim ve önce bir soğukluk hissettim ve sonra boğazının büküldüğünü hissettim uyandım ve o günün akşamında araştırdım : Kuranı tersten okumak kendine cin musallat olmasına sebep olurmuş…şu an iyiyim ama yine de içimde bir huzursuzluk var

Okudunuz mu?  Rüyada takip edilmek

Yorum: Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. İnternetteki bilgilere itibar etmemek ve böyle rüyaları Allah’a havale etmek hayırlısını dilemek daha doğrudur. Yine de kişi için yorumu yapılacaksa hak olanın dışındakilere meyl etmemek, yanlıştan uzak durmak, hata yapmamak özellikle günahla r konusunda kişinin temkinli ve dikkatli olması gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tuhaf kadın görmek

rüyada duvayi tersten okyan kadin, rüyada kuran i ters okumak , kuran tersten okununca ne olur

Bu kategoride yer alan Rüyada tavuk görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.