Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Eşim cuma namazına gitmiyor

Eşim cuma namazına gitmiyor

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm
ara ara da olsa namazları kılmaya gayret gösteriyorum.eşim cuma namazına gitmiyor onun gitmesini saglamak isityorum beraber namazlarımızı kılmak istiyorum ne yapmam lazım onun cuma namazına gitmesi için ya da namazlarımızı vakitlice kılabilmek için? onu zorlamakta istemiyorum ama gitmesini çok istiyorum.

Okudunuz mu?  Ölen kişiye karşı görevlerimiz nelerdir

Cevap: eşim cuma namazına gitmiyor onun gitmesini saglamak isityorum beraber namazlarımızı kılmak ist

rana
ve aleykumusselam ve rahmetullah,

kardesim insani insan yapan ilk cevresidir, yani arkadaşları namaz kilan ise onlara bu konuda arkadaşlarına yani esine biraz hatirlatma yapsinlar direkde olmasa da arada duyurduklarinda bu içine girecektir. Namaz öyle bir ibadet ki zorla asla olmayan birsey. Zorlasan zaten yapmicaktir. Belki hayatinizda degistirmeniz gereken seyler olabilir, misal bir kaç saat tv aciksa onun bir saatini kitaba ayirin maneviyat kazandiracak seyler yapin birlikte..

Okudunuz mu?  Dini nikah kıyıldıktan sonra aynı kişiyle tekrar boşanmadan nikah kıyılabilirmi?

Allah yar ve yardımcın olsun, insaAllah esin en kisa zamanda bes vakit namazsini kilan cuma namazsina katilanlardan olur..


Cevap: eşim cuma namazına gitmiyor onun gitmesini saglamak isityorum beraber namazlarımızı kılmak istiyorum

Kayıtsız Üye
Ben her cuma ağlıyorum erkekler cuma namazına gittiği zaman çünkü benim eşim gitmiyor manzeretleri sıralıyordasıralıyor çok uzgunum

Okudunuz mu?  Havari ne anlama gelir?

Yorum: Eşim cuma namazına gitmiyor onun gitmesini saglamak isityorum beraber namazlarımızı kılmak istiyorum

Kayıtsız Üye
bu durum çok kotu durum gercekten ayni duygulari bende yasiyorum rabbim isla etsin tez zamnda ins


Kayıtsız Üye
merhaba.ben 3 senelik evli bir bayanım.vakit namazlarını kılmıyor bende teklif etsem de çok üstüne gitmiyorum ancak cumaya da gitmiyor. her cuma arıyorum gittin mi demek için. bir kaç kez gitmezsen küserim konuşmam dedim ama günah olur mu diye şüphede kaldım konuştum.hala işi gücü bahane ediyor gitmiyor bende kavga ettim.evimizin bereketi yok sürekli işinde sorun çıkıyor ben bu duruma bağlıyorum.dün gideceğim diye yemin etti ben kavga edince.eğer yine gitmezse ne yapmalıyım?konuşmasam tavırlı olsam günah olur mu?şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Namazı hangi tarafa kılıcağini bilmemek

arifselim
Merhaba. Sen bir eş ve bir müslüman olarak eşine iyilikle söylemeye nasihat etmeye devam et. Ona küsmeden ama tavrını açıkça belli ederek gösterebilirsin. Konuşmamak ve başka huzursuzluklara neden olmak da doğru değildir.


eşim cuma namazına gitmiyor, esim cumaya gitmiyor, esim cuma namazına gitmiyor

Bu kategoride yer alan 4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim cuma namazına gitmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.