Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu

4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu

sonçare
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim.şuan 5 aylık ta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden koşturdu annemın evine geldim ne arıyor ne soruyor Allah rızası ve peygamber efendimiz aşkına bana dua edin yalvarıyorum eşim aklını başına alsın dönsün.hiç bir şey yok iken bu hale geldik.Allah şimdiden hepinizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Tecvitsiz okunduğunda anlamın nasıl değiştiğini öğrenmek istiyorum

Cevap: 4 yıllık evliyimşuan 5 aylık ta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu, Allah rızası iç

Muhasibi
Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah aranızı hayırla birleştirsin…


Yorum: 4 yıllık evliyimşuan 5 aylık ta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu, Allah rızası için bana dua edin !!!

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm . Aldatma olayında 3. Kişi evli adamla birlikte oluyor. Ama kendisinin suçsuz yuva yıkmada günahı olmadığını söylüyor
Oysaki adamın evli olduğunu biliyor. Adamın karısını sevmediğini boşanma aşamasında oldukları için birlikte olduklarını hatta çocukları oluyor. Şimdi bu 3 . Kişi gerçekten suçsuz mu yuva yıkmış olmuyor mu . Bu kişi zina yapmış olmuyor mu. Bu kişi boşanmış bayan. Adamın karısı beddua ederse huzurlu mutlu yuvalar kuramasın diye bedduası tutar mı. Şu anda 2 senedir birlikteler ve de çok mutlular. Hatta zina yapanlar iflas olur deniliyor ama iki senedir adam daha çok çalışıyor çok para kazanıyor. Bir sürü şeyler ev araba tatiller falan kısaca çok lüks yaşam yaşanıyor. Kendi karısı inançlı adama sürekli dini konularda baskı yapmış. Faiz haram kredi çekme içki satılan yerlerden alış veriş yapmama konusunda . Çok baskı yaptığı için boşanmaya kalkmışlar.oysaki karısı ise 3. Kişinin varlığından haberdar olduğu için boşanmaya kalkıldığını söylüyor. 22 senelik yuva. Soru 3 . Kişi bu durumda günahsız ve yuva yıkmayan durumunda mıdır bu kişinin bu olaylarda günahı var mıdır. Beddua şuanda tutmadı . İleri zamanlarda tutar mı

Okudunuz mu?  Kardeşim kendini kesiyor

Yorum: 4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu, Allah rızası için bana dua edin !!!

emirhan uysal
Aleykm selam.Yaptıkları iş o kadar büyük bir günah ki zinadan daha büyük bir günah işlemişler.Evli birinin zina etmesi daha büyük bir günahtır.O Allahın tuzağına düşmüş.Allahın çok para vermesi onu sevdiği anlamına gelmez.Firavunu seviyordu da Allah o yüzden mi mülk verdi Hayır!

Okudunuz mu?  Cenazenin arkasından kaç gün mevüt okunur

Allah bir daha beni hatırlamasın ve ahirette azap çeksin diye nimeti arttırır ve kişiyi dünyaya bağlar.Bu adama şimdi dünya da nasıl bir beddua ederseniz edin.Son bulacak ve bir gün ölüp kurtulacaktır.Ancak Allah bedduanızı kabul ettiyse ona daha büyük bir acı vermek için Ahirete sevkeder ve ahirette tutar bedduanız.Siz onlar için dua edin beddua yakışmaz mümine.

Okudunuz mu?  İbn-i Sinanın insanlara sağladığı katkılar nelerdir?

Kayıtsız Üye
Allah Yardım etsin Almanyada Yaşıyorum

Eşim Bir Anne Olarak 3 çocuğunu birgün hiç bişey yokken getirip işyerime bırakıp gitmişti Yanımızda temiz sofi bir abimizde bunu şimdi hemen türkiyeye götür demişti 3 kızımı uçağa bindirdim saat 3 uçağıyla Anneme bıraktım geldim geldiğimde eşimin ben türkiyedeyken uyuşturucu kullandığını ve bu hafızlık okuyan ve 4 sene tarikat eğitimi almış kadın annesi alman Sonra polis bunu basıp çocukları alacağız dedikleri için bana bırakmıştı bende hiç bişey yokken böyle olmasına şaşırmıştım sonrasında alt komşumla yakalandığını ve 1 senedir suriyeden gelen yardıma muhtaçlardır yardım et dediğim insanlar bunu yapmıştı benim götürdüğüm saat 3 te 2 saat sonra evi basıp çocukları almaya çalışmışlar türkiyede diyince çıldırmışlar şimdi oturmumu aldılar 6 aylık verdiler çocukları istiyorlar vede eşimi kovdum çocuklarada Anneniz trafik kazası geçirdi oldu diyorum memleketimde 250 liraya mezar taşı yaptırmış annem babamla 1 2 ayda çocukları götürtüp dua ettiriyorum Allah 3 çocuğa veya hamile bir kadına bunu reva görenlerin. Belasını versin Allahın adaleti azizul intikamdır sen Allah’a havale et Eğer doğruysan korkma

Bu kategoride yer alan Soba ve Doğalgaz Zehirlenmelerine Karşı Alınması Gereken Önlemler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

4 yıllık evliyim şuan 5 aylıkta hamileyim eşim 1 ay önce beni evden kovmuştu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.