Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:38
Hikayeler
Yönetici

Kuranı yırtan kız ibretlik

Kuranı yırtan kız ibretlik

gümüş29
Kuran-ı yırtan kız(ibretlik)

ibretle okuyacaginiz bu olay Umman”da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bir sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek için üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda’da bir hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.

Okudunuz mu?  Anne baba ve çocuk öyküsü

Bu olay dünya basininda sizinde tahmin edebileceginiz nedenlerden dolayi pek yer almadi, fakat insanlar arasinda çok konusulmakta. Olayida bazi kaynaklardan duydugum kadariyla size anlatmaya calistim.


Cevap: kuranı yırtan kız ibretlik

menzil_guller
gümüş kardeşim bir an resmi görünce şok oldummm:(.yıllarca firavun’un cesedini çürütmeyen Rabbim her şeye kadirdir.Rabbim ibret alanlardan eylesin.Ya Rabbi’ azabından ,Gadabından sana sığınıyoruz..Allah razı olsun paylaşım için kardeşimm..

Okudunuz mu?  Huzur ile ilgili bir hikaye

Yanıt: kuranı yırtan kız ibretlik

ikindi
yok kardeslerim bunlar heykel gibi bir şey ben bunlarin baka türlerinide gördümbunlar heykel


Soru: kuranı yırtan kız ibretlik

Zilzal
tamam ALLAH TEALA herşeye kadir amenna ama bu çok inandırıcı değil ALLAH TEALANIN bunlarlarla bişeyleri ispatlamaya ihtiyacı yokki

Okudunuz mu?  Gölge (dede ve torun hikayesi)

selami6363
Allah razı olsun kardeşim bazı ahmaklar bu yeri gögü sahipsiz sanıyorlar onlara ibret olur inşAllah


şaf_ak
bunun gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı..böyle şeyler Allah’a inanmak için mucize arayanlara ibretlik gibi gelebilir ama bizler Allah’a kayıtsız şartsız inanıyoruz elhamdülillah..yinede teşekkürler 🙂

Okudunuz mu?  Cennetlik miyim cehennemlik mi?

nesligul
evet safak kardesim haklisin
bende duymustum hatta okumustum
gercek olmadigini..


rana07
Bana pek inandırıcı gelmiyor bu tür yazılar. Birileri bir taş atıyor ortaya.
fakat Allah her şeye kadirdir…


Kayıtsız Üye
bence kendi boyunuzdan fazla buyuk konuşmayin çunku Allah istedigi kuluna hersey yapa bilir

Okudunuz mu?  Cimrilik hakkında bir hikaye

Kayıtsız Üye
Bende duymuştum bunu arkadaşım anlatmıştı fakat hasteneye yatırılıp öldürtülmeye çalışılmasını bilmiyordum


ibretlik kız, ibretlik kiz, ibretlik kızın videosu

Bu kategoride yer alan Sigara Hakkında Bir Hikaye: Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuranı yırtan kız ibretlik Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.