Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:11
admin
Yönetici

Eşim aldatıyor ne yapayım?

Eşim aldatıyor ne yapayım?

Kayıtsız Üye
aldatan eşe ne yapılır 4 cocugum var 15 yıllık beraberim eşimi çok sevdim tlf mesajları var çok uzulüyorum ne yapayım beni tlf bilerek aldatıyor onu tanıyamadım çok üzgünüm inanclı bir insanım onun karekterini tanyamamışım ne yapayım


Cevap: eşim aldatıyor ne yapayım

KaLPNuRu
Seytanin en sevdigi islerden birisi kari koca arasini bozmaktir. Gercekten çok iyi anlayabiliyorum üzüntünü. Bu çok zor bir imtihan.
Allah sabir versin, dayanma gücü versin.
Eger esini çok seviyorsan, cocuklarimda var diyorsan senin yerinde ben olsam "DUA" ederim. Allah’a SIGINIRIM. Allahtan ümit kesilmez.
Esinde bir insan, ama o seytana uyuyor ve ne kadar büyük fenalik yaptiginin bilincinde degildir. InsAllah hatasini en kis zamanda anlar, pisman olup tevbe eder.


Yanıt: eşim aldatıyor ne yapayım

Ecrinim
Allah c.c. yardımcın olsun kardeşim
buraya bir göz atmanı tavsiye ederim >>forumduasi.com/eslere-tavsiyeler/


Soru: eşim aldatıyor ne yapayım

elitbey
hiç. utanmıyor bu erkekler yahu 4 tane cocuk vermiş. canabı. Allah.. ama bizim. türk. erkekleri. uçkuruna çok düşkün.


RoSe NurS
Allah c.c ıslah etsin insan evlenmeye korkuyor yahu…


rönesans
Erkeklerin huyu bu yaçekeceksin yada ayrılacaksın. ayrılsan başka biriyle evlilik yapsan oda aldatacak çok zor ihrenç ötesi kadın yaptımı o….. oluyo erkek yaptımı çapkın ne biçim adalet dünya güzeli olsan sonuç değişmiyo…..vesselam.


Mücahid_20
Şu genelleme yapanlara sinir oluyorum.Aynı durum tam terside oluyor.


rana
< hiç. utanmıyor bu erkekler yahu 4 tane cocuk vermiş. canabı. Allah.. ama bizim. türk. erkekleri. uçkuruna çok düşkü >
< Erkeklerin huyu bu yaçekeceksin yada ayrılacaksın. ayrılsan başka biriyle evlilik yapsan oda aldatacak çok zor ihrenç ötesi kadın yaptımı o….. oluyo erkek yaptımı çapkın ne biçim adalet dünya güzeli olsan sonuç değişmiyo…..vesselam.
>

sanirim sizde aldatildiniz, böyle demeniz hos olmamis ne demek erkeklerin yapisi bu ya cekeceksin yada ayrilcaksin??? asil böyle diyerek erkeklere bir kapi acmis oluyorsunuz farkinda bile degilsiniz :S
öyle erkeklerimiz varki elh. hem davasina sadik hem ailesine hemde tam örnek verilcek bir ahlaka sahip.


vesSelam!!!

< Şu genelleme yapanlara sinir oluyorum.Aynı durum tam terside oluyor. >
katiliyorum!


kevsergamze
arkadaşlar erkeklerin yapısı bu değil kanı bozukluktan kaynaklanan bir durum aldatan kadınlarda var erkeklerde benim kocam beni aldattı sevgilisiyle yanımda konuştu bu adam başkasına baktıysa bu yuva yıkıldı dedim başka çocuğum olmadan yolun başında ayrıldım boşanma davam var

Okudunuz mu?  Kitap okumanın önemi ile ilgili yazı

rönesans
Burda benim veya başkası değil geneli böyle tamammı.


rana
< Burda benim veya başkası değil geneli böyle tamammı. >
tamam degil, geneli de öyle değil o zaman sizlerin cevresindekiler öyle ama genelini böyle yargilamak ne sizin hakkiniz nede baskasinin, tamammi diyerekde benle konusmayin lütfen.

hayirli günler.


yeşil sancak
🙂 yahu yanyana gelseler saçbaş yolacaklar… ayıp oluyor yahu..


->Es Pisman<-
Yuh zan yapan insanlara. Benim esimde beni aldatiyorsun dedi mesaj okudum dedi. Halbuseki yalan. Mesaj bir yanlis anlasilma olamazmi. Bi insani aldatmadan suclaman için Islam dininde sahitler gerek ve suc ustu yakalanmalari gerek. Boyle husnu kuruntularla yuva yikanlarin ALLAH cc belasini versin!


Rayyan Emir
< sen bana ve çevrevdekilere dil uzatamazsın kendin oku kendin yaz geri zekalı. >

aa ayip ama…

< Boyle husnu kuruntularla yuva yikanlarin ALLAH cc belasini versin >

selamun kavlen mir rabbirahim..kavlen leyyina ..


RoSe NurS
Ah şu erkekler… Genelleme yapmayın diyorsunuz ama erkeklerin kanında var yahu kimi hayata geçirir kimi geçirmez. Evlenmeye korkuyorum açıkcası

Okudunuz mu?  Meleklerin özellikleri ve görevleri nelerdir

Desert Rose
< Erkeklerin huyu bu yaçekeceksin yada ayrılacaksın. ayrılsan başka biriyle evlilik yapsan oda aldatacak çok zor ihrenç ötesi kadın yaptımı o….. oluyo erkek yaptımı çapkın ne biçim adalet dünya güzeli olsan sonuç değişmiyo…..vesselam. >
Bunu genellemeye vurmak doğru olmaz.
Ne yani şimdi Ehli namus hiç bir erkekiğimiz yokmu?
Eğer durum bu olsaydı Rabbilalemin bu ümmeti helak ederdi
Şayet bugün topluca bir felekete maruz kalmıyorsak bilki kuvvetli iman gücüne
sahip mü’min ve Mü’minelerin hala mevcut bulunmasındandır.
Kendini bilen ve Allah c.c nun hükümlerine uyanlar zaten butür icraatlar yapmaz.
Tabii Allah c.c nun emirlerine kulak asmayan ve nefsi emeresinin peşinde koşturup duranlar bundan müstesna.
İstisnalarda kaideyi bozmaz…
Allah c.c bütün kullarını nefis ve şeytanla imtehana tabi tutmuştur.
Önemli olan nefsin isteklerini baskılamak yani zincire vurmaktır.
ve bunu başaran salih erkeklerimizin mevcudiyetine inanıyorum.

< Ah şu erkekler… Genelleme yapmayın diyorsunuz ama erkeklerin kanında var yahu kimi hayata geçirir kimi geçirmez. >
anca kanı bozukların kanında olabilir,
Birde yanlız yapanı değil yaptıranı da dikkate almak gerek…


yolcu365
Alıntı:
Ah şu erkekler… Genelleme yapmayın diyorsunuz ama erkeklerin kanında var yahu kimi hayata geçirir kimi geçirmez.

işte bu yüzden cenette erkekler hurilerle evlendiriliyor aldatmasın diye


->Es Pisman<-
< Ah şu erkekler… Genelleme yapmayın diyorsunuz ama erkeklerin kanında var yahu kimi hayata geçirir kimi geçirmez. Evlenmeye korkuyorum açıkcası >
ALLAH cc biz erkeklere bu dusuncelere sahip bir kadin nasip etmesin.

Egri kaburgadan yaratilan kadin!!! ALLAH cc rizasi için genelleme yapmadan Latayiflerin birinin AHFA oldugunu bil! Ahfanin yeri gogus kafesinin ust ucundan iki parmak kadar assagidadir. Vazifesi ise izmihlaldir. Yani suyun sútún içinde dagilip kayboldugu gibi bütün varligi ilahi tecelli içinde kaybetmek ve her nereye baksa ALLAH cc nin nurunu ve tecellilerlini gormektir. Siz hem erkegin kaburgasindan yaratilin ondan sonrada kaninda var deyin. Peki sizin kaninizda yokmu o zaman?

Okudunuz mu?  Deri üzerindeki kirler gusle engel midir ?

Butun peygamberler de erkekti. ALLAH tan hiç korkunuz yokmu ya? Kaninda varmis 🙁 Edep yahu edep edep edep. Insan kani bozuk olmaya gorsun bu erkekte olabilir kadinda. ALLAH cc rizasi için elnizi vicadaniniza koyun soz soylemden önce dusunun ondan sonra konusun.

Kelimeler bir ok gibi saplanir kalbe. Bir gun savasa gitmeden önce peygamber efendimiz asv sahabeye amcasini oldurmemelerini soyledi, amcasi musriklerin safinda yer almisti (sonradan musluman oldu). Sahabeden biri de peygamber efendimiz asv dediki bizim babalarimiz kardeslerimizde orda peki onlara neden merhamet etmiyoruz. Bunun uzerine Rasuli Zisan HZ Omeri cagirdi ve ona durumu arz etti. Hz Omer kiliçini cektigi gibi kim o munafik YA RASULALLAH sav dedi. Boynunu hemen ucurayim dedi. Rasulullah sav buna musade etmedi sadece amcasina goz kulak olmasini istedi.

Kardeslerim ALLAH cc rizasi için kirmayalim birbirmizi nezaket gibisi yoktur. Er o durki karsidaki kufur etse bile merhametle yaklasmayi bir vazife bilir. Biraz gec anladim bunu ama sukur anladim.

Bi ornek daha gecmis gunahlardan bahsetmek doğru değil ama inanin tesvik ve idrakinizi acmak için soyleyecegim. Ne kadir adi gaddar bir insandim siz de bilin. Cok adam dovduk, yaraladik, yerlerde surundurduk yerden kalkamaz haldeyken bile tekme attik agzina yuzune. Parasini pulunu herseyini zorla aldik. Ama bu yaratlis gorevimiz degil, insanlik bu degil, kabadayilik assaglik bir davranis oldugunu anladik. SImdi kapi kapi geziyorum hellalik istemek için. Yuzume tukuren de oldu kufur edende oldu Hakkini helal etmeyen de oluyor. Kalp kirmak çok kolay tamiri çok zor…Bir seyi yapmadan dusunmek güzel yasamak güzel davranmak gerekiyor. Cunki mahkemi kubrada kabadayilik sokmuyor.

Okudunuz mu?  Arefe günü ihlas suresi

KaLPNuRu
Bu is kahrolsun ile, ah su erkekler ile, bela ile hal olmayan bir seydir..
Yüksek oranda erkekler ihanet ediyor. Cünki bu nefisleri kadinlarinkinden 7 kat daha fazla oldugu için..
Evli bir kadinin kocasi ihanet ediyor. Simdi bu kadin kocasina bela okusa bu erkek düzelecek mi ? Erkek hata yapmis, SEYTANA uymus, yani seytan aralarini bozmak için isini yapmis, erkek de imtihanini kaybetmis ve ihanet ediyor.Allah hidayet nasip etsin. ZINA çok kötü bir seydir.Peki bu erkegin daha Zina etmemesi için bunu kim durdurabilir ?Tabikii Allahu Teala durdurabilir. Yani Ah vahh yerine.bela okumak yerine ilk önce sakin olmak gerekir.. Saglikli düsünmek gerekir. Ama sunu da söylemem gerek.Erkekler ihanet ettikleri zaman , birazda kadinlar nedenini düsünsünler.Asla demiyorum ki. Erkek ihanet etmis ama suc kadinda Günahtir.Ama bazen kadinlar da erkekleri buna tetikliyorlar.Evde huzursuzluk,
surat eksitmeler vs.
Bu bir sebep asla degil, ama tetikler !Bunun ilk önce imtihan oldugunu ve Allahtan geldigini bilmelidir, o suurda olmalidir.
Sonra Allah’a olan inanci ile sabretmelidir, ve cokca dua etmelidir.Allahtan hayirlisini dilemelidir. Ibadetlerini vaktinde yapip , o anda kocasinin bu isledigi sucun rabitasini degil, Allahin rabitasini etmelidir.Cünki araya seytan girmistir ve kadina bulasmaya calisir, vesveseler ile,SIKINTI verir, kocasini esini kötü gösterir.
Ilk seytani def etmek için Allah’a SIGINMAK gerekir..
Eger bunlar samimi bir sekilde yapılır ise.. çok eminim Allah hayirli ne ise onu o kuluna imtihandan sonra nasip edecektir.
Zaten imtihani basarmanin en ZOR yönü de bu.
Aldatiliyorken SABRETMEK, 24 saat Allahi rabita etmek.

Itiraf ediyorum bende aldatildim. Allahu Teala bana malum etti.Cok sarsildim..Yikildim resmen diyebilirim.Inanin 15-20 dakika sonra kendimi toparladim..
Ve Allah’a Dua ettim dedimki :
" Allahim biliyorum sen beni deniyorsun. Sabrimi ve Sevgimi deniyorsun.Esimi çok seviyorum. Ama seni daha çok seviyorum.
Benim sabretmem gerekiyor. Ben senin yolundan gidiyorum ve ne olursa olsun bu sebep beni senin yolundan gitmemeye asla sarsamaz..Senin Rizan için susuyorum, senin rizan için sabredecegim..Esimde bir insan.. Onunda nefsi var.. Seytana uymus.Gücsüz kalmis ama nefsine uymus..Oda belliki hata etmis.. Yapmamaliydi ama yapti.Incindim, ama bu dünyaya ne için geldigimi, ne kadar çok esimi sevsemde unutmamaliyim.Simdide unutmuyorum, imtihan için geldim ben.Allahim, bu olayi hayirlisi ne ise öyle sonuclandir.Önemli olan sensin Allahim. Belkide esimin beni aldatmasi "Hayir" dir.. Allahim bu olayi sana emanet ediyorum. Hakkimda bana hayirlisi ne ise onu nasip et Rabbim. Bu olayi sen sonuclandir.Ben kendimi sana teslim ediyorum.
Sen ne istersen ben ona razı gelecegim !"diye Dua ettim. Ve o kadar rahatladim ki..
Ayrilmalara hayirsa ayrilirlar, ama yok degilse.. evlilikleri sürer cesitli vesiler ile kocasi ihanet etmez..Belki daha mutlu olurlar..Sunu da söylemek istiyorum. Ben bu imtihanim dan sonra inanin, Sabrettim.. Ve hiç de uzun sürmedi.. Esim halen daha benim bildigimi bilmez..Ama o çok pisman oldu. Nerden mi biliyorum. ..Allah bir yerlerden bildiriyor..Ve Bu imtihanimdan sonra biz daha çok mutlu bir evlilik yütütüyoruz.. Elhamdülillah..Cünki bendede biraz hata vardi.. Allah esime karsi daha hassas daha dikkatli davranmayi, daha çok önemsemeyi ögretti..
Selametle


KaLPNuRu
Sunu da söylemek istiyorum. Zina etmek büyük günahlardan..
Allah korusun.. Intikam almak yerine, bela olumak yerine, aglayip zirlamak yerine .. SUURU ve Allah’a olan inanci, IMTIHANI o anda asla unutmamak gerekir..
Biz de günah isliyoruz.. Aldatilmak gercekten kötü. Yasayan bilir..
Ama af etmemek yerine.. MERHAMET etmek en güzeli.. Biz hiç büyük günah islemiyoruz mu? Aldatilan af eder ve merhametli davranir ise..
( bu da gercekten Allah’a çok inanci olan, imani çok kuvvetli olan) yapabilir..
Ben Esimi af ettim ve hakkimi da helal ettim..
Cünki merhamet etmeyen merhamet bulamaz..
Bagirmak cagirmak yerine akilli davranmak gerekir. Güzel ahlak ile, tatli dille, Seytana uymadan erkege muamele etmelidir.. Güclü olmak gerekir..
Müsibet sanirsiniz belki de hakkinizda hayirdir..
Cennetin yolu dikenli yollar. Dikenler de insanlar.. Üzülecegiz ama sunu unutmayin.. Bu dünya IMTIHAN dünyasi.. Bunu aklimizdan cikarmayalim…

Okudunuz mu?  Peygamber efendimiz hangi renkleri severdi

->Es Pisman<-
Kalpnuru sen bitanesin. Rabbim muhabbetini artirsin mekanin cenneti ala olsun.


KaLPNuRu
< Kalpnuru sen bitanesin. Rabbim muhabbetini artirsin mekanin cenneti ala olsun. >
Allah razı olsun Es-Pisman kardes.. 🙂

< Rabbim muhabbetini artirsin mekanin cenneti ala olsun. >
Ne güzelde dua edermis..:-) Allah cümlemize nasip eylesin insaAllah..

Okudunuz mu?  Cenaze musalla taşına nasıl konulur

->Es Pisman<-
Amin bacim amin Gilmanlar ayklarini yikasin 🙂


KaLPNuRu
O mekana bir laik olayimda .. Keske laik kul olabilsemde.. Acizlerden de acizim.. Allahin rahmetine kalmisim..
Olursam ki, ümit ile korku arasinda yasiyorum, ama benim derdim Allahu Tealaya kavusmak..
Cennete girebilsem, kendim için hiç bir sey istemiyorum. Ot olsun toprak olsun sadece. Ama çok sevdigim Allah dostlarimla beraber olayim..

Okudunuz mu?  Boşanma davası için dilekçe verdik boşanmadan vazgeçtik talak gitmiş olur mu ?

->Es Pisman<-
Rabbim sizi iki cihanda dostlarindan ayirmasin ki bu kemter kula da sefaat edin insALLAHuteala.


Rayyan Emir
< Itiraf ediyorum bende aldatildim. Allahu Teala bana malum etti.Cok sarsildim..Yikildim resmen diyebilirim.Inanin 15-20 dakika sonra kendimi toparladim..
Ve Allah’a Dua ettim dedimki :
" Allahim biliyorum sen beni deniyorsun. Sabrimi ve Sevgimi deniyorsun.Esimi çok seviyorum. Ama seni daha çok seviyorum.
Benim sabretmem gerekiyor. Ben senin yolundan gidiyorum ve ne olursa olsun bu sebep beni senin yolundan gitmemeye asla sarsamaz..Senin Rizan için susuyorum, senin rizan için sabredecegim..Esimde bir insan.. Onunda nefsi var.. Seytana uymus.Gücsüz kalmis ama nefsine uymus..Oda belliki hata etmis.. Yapmamaliydi ama yapti.Incindim, ama bu dünyaya ne için geldigimi, ne kadar çok esimi sevsemde unutmamaliyim.Simdide unutmuyorum, imtihan için geldim ben.Allahim, bu olayi hayirlisi ne ise öyle sonuclandir.Önemli olan sensin Allahim. Belkide esimin beni aldatmasi "Hayir" dir.. Allahim bu olayi sana emanet ediyorum. Hakkimda bana hayirlisi ne ise onu nasip et Rabbim. Bu olayi sen sonuclandir.Ben kendimi sana teslim ediyorum.
Sen ne istersen ben ona razı gelecegim !"diye Dua ettim. Ve o kadar rahatladim ki..
Ayrilmalara hayirsa ayrilirlar, ama yok degilse.. evlilikleri sürer cesitli vesiler ile kocasi ihanet etmez..Belki daha mutlu olurlar..Sunu da söylemek istiyorum. Ben bu imtihanim dan sonra inanin, Sabrettim.. Ve hiç de uzun sürmedi.. Esim halen daha benim bildigimi bilmez..Ama o çok pisman oldu. Nerden mi biliyorum. ..Allah bir yerlerden bildiriyor..Ve Bu imtihanimdan sonra biz daha çok mutlu bir evlilik yütütüyoruz.. Elhamdülillah..Cünki bendede biraz hata vardi.. Allah esime karsi daha hassas daha dikkatli davranmayi, daha çok önemsemeyi ögretti..

Okudunuz mu?  Hastanede vefat eden kişi için ölüm raporu nasıl çıkarılır?

Selametle >

ah kardesim Allah(c.c) vermis sabrini nasıl dayandin yoksa çok zor konular. gelmis gecmis olsun sen doğru olani yapmissin.hanimefendi bir tavirla esine soylememissin bile.. Allah (c.c) mukafatini kat kat versin esini de birdaha o yollara sokmasin..Allah (c.c) kisinin en sevdigiyle imtihan edermis demekki sende çok sevmissin 🙂 Rabbim mutlulugunuzu daim etsin nerde varsa cümlemizi..

< Bi ornek daha gecmis gunahlardan bahsetmek doğru değil ama inanin tesvik ve idrakinizi acmak için soyleyecegim. Ne kadir adi gaddar bir insandim siz de bilin. Cok adam dovduk, yaraladik, yerlerde surundurduk yerden kalkamaz haldeyken bile tekme attik agzina yuzune. Parasini pulunu herseyini zorla aldik. Ama bu yaratlis gorevimiz degil, insanlik bu degil, kabadayilik assaglik bir davranis oldugunu anladik. SImdi kapi kapi geziyorum hellalik istemek için. Yuzume tukuren de oldu kufur edende oldu Hakkini helal etmeyen de oluyor. Kalp kirmak çok kolay tamiri çok zor…Bir seyi yapmadan dusunmek güzel yasamak güzel davranmak gerekiyor. Cunki mahkemi kubrada kabadayilik sokmuyor >

es pisman kardesim ferasetinde varmis iyilik bak yine ucundan donmussun çok sukur Rabbim nasip etmis.. gecmisi gecmiste birak çok sevdigim bir soz vardir ‘gecmisi kitap gibi yasa ,evin gibi degil’ Allah (c.c) yardımcın olsun


KaLPNuRu
< ah kardesim Allah(c.c) vermis sabrini nasıl dayandin yoksa çok zor konular. gelmis gecmis olsun sen doğru olani yapmissin.hanimefendi bir tavirla esine soylememissin bile.. Allah (c.c) mukafatini kat kat versin esini de birdaha o yollara sokmasin..Allah (c.c) kisinin en sevdigiyle imtihan edermis demekki sende çok sevmissin 🙂 Rabbim mutlulugunuzu daim etsin nerde varsa cümlemizi.. >
Allah razı olsun Rayyan emir kardes..
Bu benim ilk en büyük imtihanlarimdan di.. Bunu yasamasi gercekten çok zor, ama Allah kolayligini veriyor..
Söylemedim, söylememekle beraber hakkimi da helal ettim..´
En zor olani da o zamanlarda bile tebessüm edip hiç bir şey yokmus gibi davranmak.
Söyleseydim o zaman daha kötü olurdu.. Sürekli gündeme gelirdi.. Sonu iyi olamazdi..

Okudunuz mu?  Böcek korkusu için dua

benanneyim
Çok şaşkınım!Ne kadar çirkin tabirler kullanılmış tartışırken..Herkes kendi yaşadığını bilir..20 yıllık evliyim yaşadıklarımı yazsam günler alır.Evet hepsi demiyorum fakat bir çok erkek aldatıyor.Hala benim eşimin erkekten çok bayan arkadaşları var.Niye diye sorunca benim işim gereği diyor..Kendini bilen bir kadın iş için bile olsa bir

erkekle yalnız yemeğe yada iş gezisine gidemez.Yabancı bir

erkek araba kullanırken yanına oturamaz..Onların yanında
üçüncü kişi şeytan olur o zaman..Hee ne yapayım

Uyarınca cahil olduğum ifade ediliyor..Hiç alınmıyorum çünkü ben Allah rızası ve emirlerini baz alarak konuşuyorum..Kalkıpta kadın yaparsa ne olur demiyorum..Herkes o kabre tek başına girecek..Herkes kendi yaptıklarının Adaleti en büyük olan Rabbine hesabını verecek


RoSe NurS
Kalpnuru kardeş MaşAllah sabrınıza hayran kaldım ben okurken bile kaldıramadım..
Allah c.c dağına göre kar veriyor sabırlıymışsınız mükafatını alırsınız inşaAllah


Rayyan Emir
< Allah razı olsun Rayyan emir kardes..
Bu benim ilk en büyük imtihanlarimdan di.. Bunu yasamasi gercekten çok zor, ama Allah kolayligini veriyor..
Söylemedim, söylememekle beraber hakkimi da helal ettim..´
En zor olani da o zamanlarda bile tebessüm edip hiç bir şey yokmus gibi davranmak.
Söyleseydim o zaman daha kötü olurdu.. Sürekli gündeme gelirdi.. Sonu iyi olamazdi. >

Rabbim senden de razı olsun bacim. Allah (c.c) kimseyi aldatmayla sinamasin o yuzden sürekli uyanik olmamiz lazim. gelmis gecmis.. hiç dusunme simdi bunlari imtihan dunyasindayiz.. nice evlatlar anne babayi mahkemelere veriyor daha neler neler..

Okudunuz mu?  Şaban ayında hangi olaylar meydana gelmiştir?

kevsergamze
arkadaşlar doğru söylüyosunuz imtihan dünyası ama bu aldatan adamların çekip gitmeyecekleri yüz üstü bırakmayacakları ne malum bende kocam aldttığı için

kocamı aldattığı için terkettim çünkü baktım üstüme kuma getirecek en azından boşayan ben olurum dedim beni aldatan erkekten benim artık beklentim olmaz çünkü ben onun gözünde bitmişimdir ve bana her hayinliği yapar çünkü ben baba evine 19 ay oldu geleli hala kocam beni almaya gelmedi sadece barışalım diye telefon açıyo


^TekGüL^
haberlerde türkiye istatsitiklerine göre boşanmalar o kadar çok artmış ki aman Ya RAbbi.. iyice toplum kayıyor başka yerlere.. evlenmeden önce birlikte olunmalar o kadar çok arttı ki aile yapısı gittikçe çöküyor ahlak edep gittilçe kayboluor .. toplumun çökmesini kadınlarınıza bakıp anlayabilirsiniz derler …. çünkü erkekler kadınları baştan çıkarmıor bu işi kadınlar yapoır ve ayrıca evlimisin nişanlımısın hiç fark etmiyor baştan çıkaracak kişi için hiç umrunda da deyil …yuvalar bölece yıkılımş oluor . nefsine hakim olup Allah cc rızası için yaşayanlara ne mutlu wesselam…. =( =( =(


kevsergamze
doğru zina suç sayılmazsa olacağı bu geride benim gibi ağlayanlar kalıyo


DangeR
Şu genelleme yapanlara sinir oluyorum.Rönesans adlı kişiye katılmıyorum onu bu sözlerinden dolayı kınıyorum…


kocam beni aldatiyor napayim

Bu kategoride yer alan İman ve kalp çeşitleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim aldatıyor ne yapayım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.