Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor

Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocalar ufak bir soru soracam inşAllah cevabı alırım.Ben 1aylık evli bir beyim.Yaşım 24.Namaz kılmaya özen gösteriyorum yanlız kafama takılan soru şu.Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor bu gelen meni Gusul Abdesti almamı gerektirir mi? Bekarken de daha çok oluyordu bu olay.Allahın Selamı ve Magfireti üstünüze olsun İNŞALLAH

Okudunuz mu?  Burun ameliyatı oldum boy abdesti nasıl alınır

Cevap: Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor bu gelen meni Gusul Abdest

meçhul_100
ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berakatuh…

Şehvetsiz olarak gelen meniden dolayı gusül gerekmez. Tuvalette idrarla veya idrardan sonra meni gelebilmektedir nadiren de olsa bu şekilde şehvetsiz olarak gelen meniden dolayı gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  Gusül Abdestini Sünnetleriyle Beraber En Kısa Şekilde Nasıl Alabilirim?

Cevap: Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor bu gelen meni Gusul Abdesti alma

Misafir
Bende de oluyor, bana diyaneti aramamı ordan fetva bölümüne sormamı söylediler sordum fakat sorulardan bunalmış gibi cevap verdi şahıs, yok efendim o meni degildir mezidir (sanki görmüş gibi konuşuyordu kendine olmadığı için hükmü rahat veriyor havası var kendinde) menide olsa gusül gerekmez ortada şehvet olmadığı için dedi, ben pek tatmin olmadım, ama ben o vaziyette namaz kılmaktan çekindiğim için rabbim affetsin kazaya bırakıyorum eğer gusül edeceğim bir yer yoksa. Araştırmakta fayda var bende bekarım zannımca meni birikmesinden ileri geliyor, birde başka bir düşüncem harama bakmamak lazım onunda tetiklemesi oluyor diye tahmin ediyorum.

Okudunuz mu?  Gusülde burna çekilen suyun sümkürülmesi unutulunca gusül geçerli olur mu?

tuvalet yaparken sperm gelmesi, tuvaletini yaparken sperm gelmesi, tuvalet yaparken meni gelmesi

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde bu şekilde tüm tırnakların içlerini yıkamalı mıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuvalete gittigim zaman büyük abdestimi yaparken biraz meni geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.