Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

İnternetten film seyretmek caiz mi?

İnternetten film seyretmek caiz mi?

Sorularr
Ben bir tane internette dizi izliyorum.bu dizi 4.sexona kadar Türkiye de var ama 5 ve 6. Sezonları yok sezonlar yasal olarak sadece ABD de izlenebiliyor ben bu diziyi korsan bir şekilde izlerseniz kul hakkına girer miyim biliyorum korsan şeyler kul hakkı ama dizi VPN tarzı zararlı programlar olmadan Türkiye de izlemek mümkün değil

Okudunuz mu?  Satranç zeka geliştirir mi?

Yorum: İnternetten film seyretmek caiz mi?

muvaffak
Eğer legal olarak satın aldığınız bir servisin içinde ülkeden ülkeye farklılıklar varsa, yine legal olan hesabınız üzerinden vpn kullanarak diziyi izleyebilirsiniz.


internetten dizi izlemek günah mı, internetten film izlemek caiz mi, internetten film izlemek

Bu kategoride yer alan Haram para ile alınan elbise ile namaz kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternetten film seyretmek caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.