Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:42
missa96
Abone

Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz.

Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz.

KÖMÜRGÖZLÜ
Birbirimizi 7 Yıl Severek Evlendik.4 Yıldır Evliyim.har Seferinde Tartışıyoruz.ne Yapmam Lazım.dayanamıyorum.


Cevap: Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz.

İsrâ
7 sene zina hayatindan sonra bir yuva ne kadar saglikli olur bilemiyorum kardesim.
Allah yuvaniza huzur mutluluk versin. Kendine bir dön ve bak ney degisti kendinde ona göre hareket etmeye calis yani en çok sevdigi seyleri yap, eve geldiginde tebessümle karsila gününü sor ve muhabbet edin. Gururunuzu kenara birakin. Eski günleri hatirlatacak resimlerde bakabilirsiniz. Bilemiyorum ama ilgiyi cekmek isterseniz bunu basarabileceginize eminim.

Okudunuz mu?  Sübhane rabbiyel ala ne demek?

Allah aranizdaki sevgiyi saygiyi ve muhabbeti artirsin.


Yanıt: Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz.

imamhatipli42
Ebû Müslim Havlânî bir toplulukta konuşulanları dinler. Hemen hepsi de hanımından şikâyette bulunmaktadırlar. Ancak Ebû Müslim hiç şikayet etmez. Derler ki:
"-Velî gibi bir hanıma düştün de sesin çıkmıyor değil mi?”
Omuzlarını silkerek cevap verir:
"-Bizimki velî filan değil, kelimenin tam manasıyla delidir deli!..”
Konuşmasına devamla:
"-Ben” der, "-Usûlünü biliyorum da öyle geçiniyorum, kavga gürültümüz o yüzden olmuyor!..”
Büsbütün meraka düşerler ve:
"-Deli gibi biriyle kavgasız gürültüsüz geçinmenin usûlü nedir ki?” diye sormaktan kendilerini alamazlar. Şöyle îzah eder, Ebû Müslim, geçinmenin sırrını:
"-Allâh Teâlâ Âdem -aleyhisselâm-‘ı topraktan yarattığında bedenine önce aklı koydu. Sonra öfkeyi yarattı. Ona da Âdem’in bedenine girmesini emretti. Öfke:
"-Ben” dedi, "Âdemin bedenine giremem. Çünkü orada akıl var! Akılla ikimiz bir yerde asla duramayız!..”
Rabbimiz buyurdu:
"-Ey öfke! Sen Âdem’in bedenine girmeye yönel. Akıl senin geldiğini görünce hemen çıkıp gider, kendi yerini sana bırakır. Böylece sen de Âdem’i deli edersin.”
Ebû Müslim burada der ki:
"-İşte biz hanımla bu konuda anlaştık. Dedik ki, madem insana öfke gelince akıl gidiyor, insan delinin tekidir. Deliye karşı ise bir velî lâzımdır. Ben öfkelenirsem hemen farkına varacaksın, sabır gösterip ters cevap vermeyecek, velî rolü oynayacaksın. Şâyet sen öfkelenir de sen deli durumuna girersen, bu defa da ben velî rolüne girerek sabredeceğim.”
"-Ey dostlar, siz de bir deliye bir veli rolü oynayın, öfkelenince karşı taraf velî rolüne girsin, sabır ve tahammülü esas alsın, göreceksiniz, tartışma kısa zamanda son bulacak, taraflar birbirlerine karşı sevgiyle dolacak.”

Okudunuz mu?  İnsanların aldatma nedenleri nelerdir?

Soru: Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz.

Rayyan Emir
isra kardesim zina hayati yasadiklarini nerden biliyorsun 🙂 belki 3 sene nisanli kaldilar?!? arkadaşim gorevlerinizi eksik etmeyin tartismaya basladiginizi anladiginiz anda evet haklisin diye baslayin soze bu çok seyi degistirir. herzaman cevap vermek zorunda degilsiniz susmak en buyuk cevaptir. ama zindan ediyorsa haksiz yere bir muddet suskunluga burunun bakalim neler degisecek

Okudunuz mu?  Karadutun Faydaları Ve Zararları Nelerdir?

İsrâ
< isra kardesim zina hayati yasadiklarini nerden biliyorsun 🙂 belki 3 sene nisanli kaldilar?!? >
3 sene nisanli kaldilar diyer geride kalan 4 sene nedir? ben 7 yil birlik sonrasi 4 yillik evlendiler diye anladim, yanlis isem k.bakmayin.


Rayyan Emir
ilk okuyunca bana da 7 senelik gecmisimiz var 4 senesi evliyim gibi geldi . o yuzden 3 sene nisanlilardir belki dedim

Okudunuz mu?  Zararlı alışkanlıklar ve bunların insan hayatı üzerindeki etkileri nelerdir

kocam çok ilgisiz, kocam ilgisiz, eşim bana karşı ilgisiz

Bu kategoride yer alan Eşler boşanıp tekrar birleşmek isterse herhangi bir şart ve süre varmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam Bana Karşı çok Ilgisiz.hep Tartışıyoruz. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.