Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir?

Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir?

Kayıtsız Üye
Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir dinen hükmünü açıklar mısınız ?


Cevap: Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir?

imamhatipli42
dini açıdan bir engel yoktur kardeşim sıhhat şartlarına dikkat edildiği müddetçe kullanılabilir.

Okudunuz mu?  Alacaklarımı alamıyorum iflas ettim zor durumdayım ne yapmalıyım?

Yanıt: Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir?

Rayyan Emir
bunlara katilmakla beraber tampon aliskanliginiz yoksa ve rahatligindan dolayi 2-3 saat cikarmayi unutursaniz toksik sok a maruz kalabilirsiniz sonucu olumdur. her yarim saatte br degisitirilmelidir. adet doneminde ve disinda uzun sure kullanmak hazne ici florasinin yapisini bozabilir.egerki pedle ilgili yanma,kasinti vs sorunlarindan dolayi kullanmak istiyorsaniz organik pedler kullanin yuzde yuz pamuktan olusuyor ve çok rahat veya tulbent, beyaz bez ,pamuk alip 90 derceede yikayip utuleyip kendi pedinizi kullanabilirsiniz. kullanip atin mutlaka

Okudunuz mu?  İsotun tarihçesi?

Kayıtsız Üye
Âdet kanaması; rahmin (uterus) en iç tabakası olan endometriumun 27-28 gün süresince, hormonların etkisiyle gelişip, dördüncü hafta sonunda hormonların kandan çekilmesiyle, bu gelişen tabakanın bozulup dökülmesi olayıdır.
"Âdet kanı genellikle, kadın tohumu olan yumurtanın aşılanmadığını, gebeliğin olmadığını gösterir." Buradan anlaşılacağı gibi âdet kanı vücudumuzdaki dolaşan kandan farklı yapıdadır. İçinde bol miktarda doku artığı vardır. Akyuvarlar bakımından oldukça zengindir. Âdet kanında pıhtılaşma olmaz. İçinde birtakım enzim ve kimyasal maddelerin miktarı artmıştır. Meselâ arsen normal kanda Y.103 mikrogram olduğu halde, âdet kanında Y.320 mikrogramdir.
"Genellikle 3-5 gün devam eder. İlk iki gün dahâ bol akar. Akan kan yaklaşık 100 gram kadardır. Pıhtılaşma yan ve suluca olan âdet kanına üreme yollarındaki akıntılar, bu yolun iç zarlarının döküntüleri ve bu yollarda her zaman pek bol bulunan yabancı bir çok mikroplar karışır. Bütün bunlar âdet kanına ağır koku verir… Koku diğer değişmelerle de tiksindirici bir hal alır. Temizliğe dikat etmeyenlerde âdet zamanında ayrıca ağır bir ter kokusu da olur. Kandaki zehir oranı artar. Hattâ bu bazan o derece şiddetli olabilir ki, mayaların üremesini durdurabilir, çiçekleri soldurabilir, sirke ve konserveleri bozabilir…"

Okudunuz mu?  Neden insanlar gıdıklanırlar da, bazıları gıdıklanmaz? Ve neden gıdıklanırlar?

tampon kullanmak caiz mi, tampon kullanmak günah mi, tampon kullanmak günahmı

Bu kategoride yer alan Meni ve mezinin özellikleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınların ped yerine tampon kullanması caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.