Anasayfa
29 Mayıs 2022, 11:55
missa0555
Editor

Beddua ettim pişmanım ne yapmalıyım

Beddua ettim pişmanım ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
cuma günü beddua ettim çok pişmanım ne yapmalıyım


Cevap: beddua ettim pişmanım ne yapmalıyım

Şema
Beddua dan dolayı tevbe et
Bedduanin Kefaret olmaz ama her hata İşleme de sadaka vermek sünnettir


Kardeşime beddua ettim çok pişmanım.

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Bir sükunetim var saatlerdir içim içimi yiyiyor.Allah rızası için görüşlerinizi paylaşır mısınız ?

Okudunuz mu?  Ceriham ne demek

Oruçlu ağzımla kardeşime beddua ettim. Halbuki ona bir konuda öğüt vermek istemiştim oralı olmadı sonrasında sözlü atışmaya dönüştü. O bana kesinlikle kötü laf söylemedi ama benimle dalga geçti zıtlaştı. Bende beddua ettim bela okudum defalarca. Öl geber de mezarına geleyim gibi bir laf da ettim içim acıyor. 70 kere tövbe istiğfar ettim. Dua ettim rabbim tövbemi kabul et bedduanı kabul etme bedduam ona ve aileme zarar vermesin diye ama çok korkuyorum. Üzüntüden ağlıyorum şuan. Daha Batman gerek bileğisin olan var mı . Hangi duaları okumam gerek nolur yardım edin

Okudunuz mu?  Peygamberlerin isimleri sırayla

Yorum: Beddua ettim pişmanım ne yapmalıyım

mum
Bedduadan vaz geçmenin yolu tövbe etmektir zaten yapmışsınız


progmng
beddua ettim ve çok pişmanım 1-2 gün sonra pişmanlık başladı ne yapmam lazım pişmanlık başladıktan sonra Allah’ım bedduamı ne olursun kabul etme, geri çevir diye dua ediyorum. başka ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı ?

Okudunuz mu?  Peygamberimizin isminin geçtiği ilahilerde salavat getirmeli miyiz

misafir1
güzel kardeşim bazen konuyu açıyorsunuz, belki sonradan konuyu o başlığın altına taşıyor olabilirler ve farkında olmayabilirsiniz ama yukarıda aynı sorulara verilmiş iki tane cevab var. tevbe edeceksiniz olay budur. sadaka öneren olmuş, sadaka iyidir, belalara karşı da korur. yaptığınız hatanın da farkına varın, canınız yansa istemeseniz bile karşınızdakine dua edebilirsiniz. bedduaya da alışmayacaksınız, sebebleri tezcanlı, sabırsız veya fevri hareket etmek ve ani parlamak olabilir, bunları törpüleyeceksiniz. çoğu zaman kimseye faydası olmayan bir beddua edesiye kadar, kendinize faydası olan bir dua edebilirsiniz. yok edici değil faydacı olacaksınız. dünya işleri için veya nefsiniz için de kimseye beddua etmeyin. Allah rasulü sav kendi şahsı kendi nefsi için kimseye kızmamıştı. insanlara kızmamak istiyorsanız da kendinizi korumayı derdinizi anlatmayı öğreneceksiniz. alenen karşınızdakinin bir yanlışıysa ve bunun size takmakdan başka bir zararı yoksa da çok da bir önemi yokdur

Okudunuz mu?  Allahın ahlakıyla ahlaklanmak hadisinin kaynağı nedir?

AhmetOsmanTR
Pişmansan Allah’a Tövbe Et Ve Af Dile.Merak Etme Yüce Allah Affedicidir.


Kayıtsız Üye
Allah’ım kızım nefsime yenildim beddua ettim, Sen çok bağışlayıcıyken ben merhametsiz oldum çok pişmanım inşaALLAH bir daha yapmacağım. Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Allahümmeğfirli ver hamni veh-dini ver zukni ve-l evvelihi ve-l ahirihi ve mines semavati amin amin amin..

Okudunuz mu?  Gusulde yapılan hatalar

beddua ettim pişmanım, beddua ettim pismanim, beddua ettim çok pişmanım

Bu kategoride yer alan Kadınların Cenazeye Gitmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beddua ettim pişmanım ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.