Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:42
missa09
Abone

Eşimde veya bende büyü mü var

Eşimde veya bende büyü mü var

Kayıtsız Üye
2 yıllık evliyim.15 aylık bir oglum var eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşimin ailesi karşı çıktı.evlendikten kısa bir süre sonra bize büyü yapıldıgı ortaya çıktı.bozdurduk ama sürekli tekrarladılar.büyük sorunlar yaşadık. ama ben gördügüm rüyalar ve kuran okumayı bildigim için aştık.şuan hiç bir şey hissedemiyorum çünkü çok yoruldum.ve yine eşimle sorunlar yaşıyoruz ve ben büyü mü yoksa başka bir şey mi emin olamıyorum.önceden buna inanan eşim şimdi üzerimizde büyü olmadıgını söylüyor.bense gördügüm rüyaların psikolojik mi yoksa büyü belirtisi mi ayırt edemiyorum.sorunum şu.. eşim defalarca kez onu ikaz etmeme hatta bir daha yaparsa boşanacagımı söyledigim hataları gözümün içine baka baka tekrar yapıyor.sonra özür diliyor yalvarıyor bir daha yapmayacagına yeminler ediyor beni çok sevdigini ayrılamayacagını söylüyor ama yine yapıyor.bir anlam veremiyorum öyle garip davranıyorki aklım almıyor.bi geliyor deliler gibi aşık bir geliyor sanki umrunda degilim.çıldıracagım. artık hayatında başka biri oldugunu bile düşünmeye başladım. bu anlattıklarımdan başka bir kanıtta yok elimde beni aldattıgına dair.ne olur yardım edin delirmek üzereyim.

Okudunuz mu?  Cinler İnsanı Öldürebilir mi?

Cevap: eşimde veya bende büyü mü var

aziz83
Falak ve Nas süreleri bol bol okuyun inş…


Yanıt: eşimde veya bende büyü mü var

Desert Rose
Kardeşim herşeyi büyüye muskaya bağlanması doğru değil.
Hiç bir şey Allah c.c nun kudretinden üstün olamaz.
Dualarla Allah c.c ye sığının.Eşiniz psikolojik sorunlardan dolayı inişler çıkışlar yaşıyor olabilir.Karşılıklı konuşmak ve bir pskiyatırdan psikolojik destek almak sorununuzu çözmede yardımcı olabilir.Ortaçağın karanlık döneminde değiliz büyülerin falların gücüne bu kadar inanmayın.O karanlık çağda hristiyan Engizisyon kliseleri psikiyatrik hastaları içinde cin var şeytan var diyerek diri diri yakıyorlardı.Bizim dinimiz aydınlık saadet dini
Herşeyin bir çözümü var.Allah c.c ya sığınarak dualarla yardım isteyin.
Selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Mısır el ezher de ünversite okumak istiyorum mısırda okumak için neler gerekli?

Cevap: eşimde veya bende büyü mü var

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ,

4 yıllık evlıyız, ilk evlendiğimiz yıllarda eşim ve bana büyü yapılmıştı.dua ve bir şekilde onları aştık ama eşim nerdeyse son 1 yıldır hasta olamıyor yine büyüden şüphelenıyoruz, doktor doktor dolaştık çare bulamadık. herşeyi normal ama hasta olamıyor, Allah aşkına bunun bir çaresi var mı? tekrar çocuk sahıbı olmak istiyoruz.cevap ve yönlendirme için şimdiden Allah Razı olsun.

Okudunuz mu?  Uyuşturucunun toplumsal zararları nelerdir

Kayıtsız Üye
Merhaba eşimle sürekli kavga ediyoruz acayip birkez eşim elin de muska açtı içinde 2 kağıt cıktı ve ondan sonra sürekli kavga ettik ve en son alyansım kayboldu ve çok dahada kavgalarımız başladı ve kötüyüz ..


eşimle sürekli kavga ediyoruz büyü mü var, evime hiç misafir gelmiyor buyumu var acaba

Bu kategoride yer alan Can çekişen hasta için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimde veya bende büyü mü var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.