Anasayfa
23 Temmuz 2023, 3:51
missa0
Abone

Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım?

Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım?

Misafir11
Selamun aleykum ben bir kaç ay evvel yeni evime tasindim evim güzel bir ev ama inanin zerre hevesim yok kalmadi da. O eve tasindim tasinali sikintidan kurtaramadim. Esimle aramiz çok bozuldu ayrilmanin esigine geldik bunlari anlatiyorum ki ruh halimi anlayin. Esime bir gece tam 1 saat boyunca yalvardim anlattim barisalim ayrilmayalim hersey için elimden geleni yapacagim nasıl istiyosan oyle olacagim diye. Kabul etmedi icimde sevgi kalmadi diyip durdu. Bu sekilde caresizce hasta bir hde yanindan ayrilip yattim rüyamda yerde anne karnindan 6 aylik dogmus kip kirmizi gobek baglari yere serilmis bir sekilde yatan iki bebek gördüm çok zayif kipkirmizi iki bebek. Bebeklerin biri hareket ediyordu digeri olmus gibi hareketsizdi esime hareket edeni doktora goturelim belki yasar duzelir dedigimi hatirliyorum. Sonra hareket eden bebegin meger cin oldugunu ve bana saldirisini hatirliyorum çok korktum ve kafama takildi acaba evimde buyu falan olabilir mi acil cevap bekliyorum nolursunuz.

Okudunuz mu?  Ciğer ve dalak yemek haram mıdır?

Yorum: Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım?

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyanın evinizde büyü olmasıyla bir ilgisi yoktur. Yaşanan bu tür tatsız ve üzücü olayları büyüye bağlamak yanlıştır çünkü bundan emin olamayız. Ama büyüden şüphe ederseniz evinizde mutlaka namaz kılınmalı ve kuranı kerim okunmalıdır. Ayrıca bu sorunların neyden kaynaklandığını iyice araştırarak çarelerine bakmak gerekir.

Okudunuz mu?  Birlik, Beraberlik, Tesanüdle İlgili Hadisler

Yorum: Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım?

Omer Faruk
Siz iyi bir müslümansanız, İslami sınırlara dikkat ediyorsanız evinizde büyü, sihir aramanıza gerek yoktur. Zaten iyi müslümanın yanında ALLAH vardır. Daha güçlü başka biri var mı????

Eğer iyi bir müslüman değilseniz, islami sınırlara uymuyorsanız her türlü kötü şey zaten sizde kötü etkilere sebep olacaktır.

Okudunuz mu?  Olmayan şeyleri görmek

İşin sırrı kağıt büyü aramak değil Allah’ın sizden NE İSTEDİĞİNİ aramanızdır. Allah Kur’an’da Felak ve Nas surelerini öğretmiştir. Allah’a güveniyorsanız bunu okuyun. Kim ne sihirbazlık, büyücülük yaparsa yapsın hiçbir etkisi olmayacaktır.

Allah’a güvenin ama Allahtan da emin olun! Çünkü İMAN budur. Böyle iman edene kimse zarar veremez!!!

Okudunuz mu?  Rüyada gördüklerinin gerçekleşmesi

esimle aramda buyu varmi nasıl anlarim, Üzerimde büyü olup olmadığını nasıl anlarım

Bu kategoride yer alan Kan kardeşi olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evimde eşimde büyü varmı nasıl anlarım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.