Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
missa0
Abone

Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım

Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım

Kayıtsız Üye
3 aylık evliyim eşimle görücü usulu evlendik 4 ay nişanlı kaldık ve birbirimizi çok sevdik ve ben onu hala çok seviyorum oda öyleydi son 2 aydır yani evlendikten bir ay sonra beni itmeye hakaret içeren sözler söylemeye ve kalbimi çok kırmaya başladı o kalbimi kırınca ağlıyorum umrunda bile olmuyor önceden bana sarılmadan uymazdı şimdi ise ben ona dokununca kıyamet kopuyor 🙁 sebebini çözemedim acaba büyü mü var diye düşündüm ama büyü olduğunu nasıl anlarım yardım ederseniz çok sevinirim son tartışmamızda boşanmaktan bahsetti çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum nolur yardın edin.. ! 🙁

Okudunuz mu?  Fil suresine neden fil ismi verilmiştir?

Yorum: Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım

muvaffak
Üzerinizde büyü olup olmadığını anlamanın herhangi bir yolu yoktur. Büyü meselesi duyduğumuz şekliyle her zaman yapılabilen bir kötülük değildir. İlk etapta sizden kaynaklı olmayan sebepler aramanız bir hata olabilir. Evliliklerde zaman zaman yaşanabilen, olağan süreçlerden geçiyorsunuz. Metafizik yerlerde aramak yerine eşinizle bu meseleyi karşılıklı konuşup bir sonuca varmanızda fayda vardır.

Okudunuz mu?  Arefe günü ihlas okumanın fazileti nedir?

uzerimde buyu oldugunu nasıl anlarim, ustumde buyu oldugunu nasıl anlarim, buyu oldugunu nasıl anlarim

Bu kategoride yer alan Peygamberimiz namazını elleri açık olarak mı kılardı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.