Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:52
sizden03
Abone

Uğradığın belaya nasıl sabır etmek neler yapmak gerekir?

Uğradığın belaya nasıl sabır etmek neler yapmak gerekir?

->Es Pisman<-
Selamun Aleykum,

Cevabi çok da kolay gozukse yinede soruyorum cunki 17 senelik esime zulum ettim dovdum sovdum bir yirtici hayvan gibi davrandim. O da beni polise sikayet edip bosanma davasi acti. Tevbe ettim pismanim kotu aliskanliklarimi terk ettim ama o bana inanmiyor. Her gun RABBIMA dua ediyorum. Ne yapsam da karima pismanligimi en güzel sekilde ifade etsem bilemiyorum? Konusmak bile istemiyor. Allah im yardim et.

Okudunuz mu?  Göklerin ve yerin melekutu ne demektir bilen var mı?

16-10-2010 tarihinde Sultanima gidip dua isteyecegim. Tavsiyesini soracagim. O zamana kadar ALLAH cc rizasi için siz bana bir seyler soyleyin cunki 2 de cocugumuz var 14 yasinda kizim ve 4 yasinda oglum. Kafayi bozacak gibi oluyorum bazan 🙁 Esimi canimidan çok seviyorum ama o bana kinle nefretle bakiyor.

Okudunuz mu?  Cuma namazını evde kılsak kabul olur mu?

Allahim senden gelen Hak’tir. Sen Adilsin yaRabbi egrilerimi sen duzelt. Sikayet etmiyorum niyetim sadece su sanal ortama katilan dostlarinla sohbet etmek. Bir sekilde onlari uyarmak onlarinda basina gelmesin diğer sekilde umulur ki istegim dua anlayis yardima vesile olmak. Affet yaRabbi. Kalplerimiz senin nazargahin. Sen affetmeyi seversin affet bizleri yaRabbi kalbimize nedamet, sevgi, saygi, anlayis, guvence tohumlari ek varsa yesert filizlendirki nurununu daha kaliteli bir sekilde algilayabilelim. Zikrimizi artir, fikrimizi yucelt, aile efradimizi emin eyle. Kisaca dostlarinla hem bu dunyada hem ahirette beraber eyle. Kapina munkir eyleme yaRabbi.

Okudunuz mu?  Şirk affedilir mi?

Amin


Cevap: Ugradigin belaya nasıl sabir etmek neler yapmak gerekir?

Şems-i Tebriz
A.s.Öncelikle tevbe ettiğiniz için Rabbim sizden razı olsun.Eşinizin size karşı nefret duyması normal yıllarca işkence görmüş.Kolay kolay unutması beklenilemez.Ama yinede o sizin karınız.Gerçekten pişman olduğunuzu anladığında sizi affedecektir.Bunun için size düşen sabır ve duadır.Çocuklarınıza daha fazla vakit ayırın,eşinizi bu durum mutlu edecektir.Onlara sürprizler yapın.Asla pes etmeyin.Eğer eşiniz sizden sonra başkasında mutluluk bulsaydı işiniz daha zor olacaktı.Böle bir durum yokken elinizden gelen iyilikleri yapın onlara.


Yanıt: Ugradigin belaya nasıl sabir etmek neler yapmak gerekir?

->Es Pisman<-
ALLAH cc razı olsun Burdaki buyuklerimiz de senin verdiğin tavsiyeyi verdiler. Ama sanki hanim beni deniyormus gibi bir saldiriyor beni gorunce donup kalıyorum. Soyleyecek soz bulamiyorum, susuyorum. Elimden geleni yapacagim 🙁 umitsiz degilim ama yol cetin gece zifri karanlik nefsim deccal gibi 🙁 Yardim et YARABBIIIIIIIIIII

Okudunuz mu?  Kenzül arş duası kuranı kerimde varmı

Soru: Ugradigin belaya nasıl sabir etmek neler yapmak gerekir?

YaZaROW
ALLAH sabır versin. Namazınızı kılın ve her gün dua edin. Ettiğiniz dualardan şüphe etmeyin. İhlasla edin. Oruç borçlarınız yoksa nafile oruç tutun. İbadetinizde kusur olmasın. Rabbim inşaAllah dileğinize göre verir. Kendinizi anlatmanızda size yardımcı olur.

Okudunuz mu?  Kamu hakkı nedir ?

->Es Pisman<-
Elhamdullilah namazlar iyi gidiyor derslerimde. Oruc kazam çok var. InsALLAH yarindan itibaren onlari da edaya baslasam iyi olur. Dua buyrun muvaffak olayim. Iki aydir calisamiyordum stressden. Pazarertesi isime donecegim. Umarim konsantre olabilirim cunki bizim is hata kabul etmiyor. Kul hakki cok.

Okudunuz mu?  Meslek için dua.

sabir etmek

Bu kategoride yer alan Tuvalette iken meni gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uğradığın belaya nasıl sabır etmek neler yapmak gerekir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.