Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Evliliği kurtarmak için okunacak dua

Evliliği kurtarmak için okunacak dua

Kayıtsız Üye
Evliliğimin kurtulması için hangi duaları okumalıyım özellikle büyüden kurtulmak için ne yapmalıyım

Benim eşim üniversiteye gittiğinden beri zor zamanlar geçiyoruz 7 yıl dır evliyim simdide görüştüğü biri var evliliğini kurtarmak istiyorum


Yorum: Evliliği kurtarmak için okunacak dua

arifselim
Evliliği kurtarmak için ilk önce sebepler iyice bilinmeli ve çözüm yolları araştırılmalıdır. Gerekirse aileler devreye sokulmalı ve yardım istenmelidir. Ayrıca namazlardan sonra şu duayı sık sık edebilirsiniz.

Okunuşu:
Allâhümme ellif beyne kulûbinâ
Ve aslih zâte beyninâ
Vehdinâ sübüles-selâmi
Ve neccinâ minez-zulümâti ilen-nûri
Ve cennibnel-fevâhışe mâ zahara minhâ ve mâ betane.
Allahummehfazna fi esma’ina ve ebsarina ve ezvecine.

Okudunuz mu?  Zina yapmış bir insan nasıl kurtulur? kendini nasıl temize cıkarabilir? ne yaparsa bu sucu affedilir yada hiç affedilmez

Anlamı:
Allahım! Kalplerimizi birleştir (bize ayrılğıa düşürme) Aramızı/sosyal ilişkilerimizi düzelt. Bizi doğru yola ilet. Bizi (şirk, küfür ve nifak) karanlıklarından kurtar, (iman ve İslam) aydınlığına çıkar, bizi her türlü çirkinlik ve edepsizliğin açığı ve gizlisinden uzaklaştır..
Allah’ım! Kulaklarımızı, gözlerimizi ve eşlerimizi (her türlü kötülükten ve günahtan) koru. (İbn Hibban, Rakaik, No: 996)


Yorum: Evliliği kurtarmak için okunacak dua

Kayıtsız Üye
6yildir evliyiz son 7aydan beri eşim bna kustu yuzume bkmadi ben konusmak istedikce beni hep tersledi eve glmedi 2cocugum var ve en sonunda konusmak istedim bna seni istmyrm babanin evine gt dye beni evden gndermek için elinden geleni yapti ve kazandi ben baba evine gldim 5ay oldu hiç evliligimizi kurtarmak capasina dusmedi aksine bosanmak istedigini soyluyor ve anlasmali bosanalim dyr bende artik umidimi kaybettim ne yapicagimi bilmiyorum evliligim bitti birdaha bir araya gelemeyiz cunku sesimi duymak istmyrmus iki dunya yikilsa gene biraraya glmezmisiz beni hep asaliyor ck uzuluyorum cozum bulamiyorum artik neyapicm ne edicem onuda bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Caminin Bölümleri Nelerdir

Yorum: Evliliği kurtarmak için okunacak dua

Kayıtsız Üye
Allah yar ve yardımcın olsun. Bende aynı durumdayım. Bana diyorlar ki sabret sabret sabret, ama olmuyor sürekli aşağalıyor. Dün akşam ayrılma kararı aldık. Allah sonunuzu hayretsin. Hiç üzülme çocukların için dik dur, senin o adamla hiç bir kan bağın yok boşver. Kendini üzdüğünde kalırsın. Bende öyle yapacağım çünkü. Hayat devam edecek.

Okudunuz mu?  En Güzel İslami Erkek İsimleri

Kayıtsız Üye
Rabbim herkesin yrdımcısı olsun bende 12 yıllık evliyim ilk haftalardır sorunlu bir evliliğim oldu çoğu annesinin yüzünden çoğuda kıskançlık krizlerinden ötürü cook çok defa dövdü beni severek evlendik ama her defasında ben boşanmak istedim o kabul etmedi bir sürü sözler verdi yeminler etti barıştık en sonunda annesiyle aşılamayacak bazı sebepten kıyamet koptu evde Allah’ım hatırlamak istemiyorum öğünleri inanın ama günlerde tek şey bana güç verdi gece namazları zikir ve kuranı kerim okumak göz yaşlarıyla yalvardım yıllarca….
Şimdi annesi yok beş yıldır çok güzel bir evliliğimiz oldu .her gün şükrettim fakat ibadetlerimi çok aksattım ve bu defa çok büyük bir imtihan verdi Rabbim eşim beni aldattı….
Bir ay görüştü kadınla eğer bu kadar kısa zamanda yakalayıp engel olmasaydım şuan bu emekle gözyaşıyla ayağa kaldırdığım evliliğim bitmişti .
Şimdi eşim çok pişman ve tövbe ettim bir hataydı affet diyo ama ben ihaneti kaldıramıyorum yalvarıyor çok ağlıyor bırakma diyor ben seviyorum eşimi ama ihanet çok ağır onunla cinsel bir şey yaşamamış fakat aşık olmuş öpmüş elini tutmuş bunlar bile beni delirtiyor….

Okudunuz mu?  Karı koca arasını düzelmesi için tesirli dua

Kayıtsız Üye
12 yıllık evliyim son 2 yıldır biri tarafından tehditle korkuyla görüşmeye razı geldim sonuç eşimin ailesine gelininiz bu dedi ve kaçtı gitti ölümden döndüm çıplak ayak sokağa atıldım 2 çocuğum var ve 12 gün oldu seslerine kokularına hasretim boşanma davası bile açıldı her gecem zehir geberiyorum ne olur bir dua söyleyin yuvama çocuklarıma kavuşayım nolur

Okudunuz mu?  Mevlevilik nedir?

Omer Faruk
Güzel kardeşim, Allah içini ferahlatsın. Bir ailenin yıkılması içinde olduğunuz halde bir evin depremde yıkılması gibi ağırdır. Birisi fiziken öldürür diğeri ruhen.

Sizi bu noktaya getiren sebepleri tedavi etmedikçe (ki bu en önemli duadır) yalnız dil ile yaptığınız dua yetmeyecektir. Öncelikle acil, düşünmeden harekete geçmeden gece namazları kılıp, nerede hata yaptım diyerek tefekkür edin. Mümkünse bunları not alın. Bu namazı üç gece tekrarlayın ve sonunda bütün notlarınızı bir araya getirip toparlayın. Rabbimin bereketiyle zihniniz daha duru olacağını ve güzel notlar alacağınızdan eminim.

Okudunuz mu?  Hıdırellez kuranı kerim de geçermi ?

O’ndan sonra eşinize SMS, mektup, e-mail olabilir kesin ulaştığınızdan emin olacağınız şekilde bir mektup yazın. O mektup’ta eşinizi yargılamayın, onun hatalarını söylemeyin. Kendi hatanızı (ya da eşinizin sık sık vurguladığı) hatalarınızı anlatın ve bunlara nasıl son vereceğinizi anlatın.

Kendisinden de eğer isterse sizi yargılamadan çözüm yolları göstereceği bir mektup almak istediğinizi belirtin. Allah, kendi rızası için çözüm isteyeni şöyle veya böyle çözüme ulaştırır. "Allah kendisinden hakkıyla çekinen, korunana bir çıkış gösterir!"(Talak Suresi 2. ayet)

Okudunuz mu?  Yahudi ile Musevi arasındaki fark nedir ?

Selametle kalın… Allah yuvanıza huzur bağışlasın.


Kayıtsız Üye
annemle babam 17 yıllık evliler.Annem her gün ayrılmak istiyor.bağırıyor sürekli,babam hep sakin davranıyor.biz iki kardeşiz bir abim var bir ben.Abimde sürekli ayrılın diyo.Canımdan bezdim
ayrılmalarını istemiyorum.Eskiden mutluyduk iyiydik.ama şimdi anneme göre herşey babamın suçu.annemin babası ölmeden önce daha iyiymişiz ama dedem öldükten sonra miras kavgası olmuş.kardeşleri annemi istememişler.Ama sonra unutlmuş(güya) annem her kavgada sürekli eski şeyleri söylüyor.bu gün de bu duayı okudum.Yarabbimden asla umudumu kesmiyeceğim.Allahım sen sesimi duy.çünkü her kavga ettiklerinde küfürler ve eskiler havada uçuşuyor.Alt katımızda amcamlar yaşıyor ve her kavgaya onlar şahitler.Aile durumumuz çok kötü
kimin nazarı değdiyse Allahta onları yaptıkları büyülerle sınasın.Yoksa annem özünde çok iyi bir kadın.Çok şüpheleniyorum annemin ya da babamın akrabalarından nazar var diye.Allahım duy sesimi.

Okudunuz mu?  İslamda masiva nedir ?

evliliği kurtarmak için dua, evliliğin bozulmaması için dua, evlilik bozulmaması için dua

Bu kategoride yer alan Hürmeti musahara hakkında sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evliliği kurtarmak için okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.