Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:01
sizden01
Abone

Arapça öğrenmek: Arapça eserleri okumam için 2 sene arapça öğrenmem yeterlimi?

Arapça öğrenmek: Arapça eserleri okumam için 2 sene arapça öğrenmem yeterlimi?

hüseyin_92
Selamunaleykum.
Ben arapça öğrenmeye basladım bir sorum olacak. Arapça eserleri okumam için 2 sene arapça öğrenmem yeterlimi.? Tefsir yapmak için değil sadece arapça eserleri okumak istiyorum.?


Cevap: Arapça öğrenmek

mumsema
ve aleykumusselam ve rahmtullah.
Arapça öğrenimi kişiye ve öğreten hocaya bağlı olarak değişir.
2 sene haftada 5-6 günde 1 ders ile elbette öğrenilir.

Okudunuz mu?  Oruç tutmayan işçiye, Ramazanda yemek verilir mi?

Yanıt: Arapça öğrenmek: Arapça eserleri okumam için 2 sene arapça öğrenmem yeterlimi?

hüseyin_92
Ben çok hırslıyımdır. Evde cd ile çalısıyorum bugün basladım. Alim olma niyetinde değilim sadece Büyük alimlerin eserlerini okumak istiyorum. Yakında ALLAH izin verirse kursada gidebilirim.

Bu kategoride yer alan İncil vahiy midir yoksa hz isanın davranışlarımıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arapça öğrenmek: Arapça eserleri okumam için 2 sene arapça öğrenmem yeterlimi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.