Anasayfa
31 Ekim 2021, 9:08
missa07
Abone

Ehlisünnet ile alevi ortak kurban kesebilirmi

Ehlisünnet ile alevi ortak kurban kesebilirmi

Kayıtsız Üye
kurban bayramında 6 kişi ortak kurban kesmek istiyoruz yalnız ortagımızın bir tanesi alevi bu durumda bir sakıncası olabilirmi


Yorum: Ehlisünnet ile alevi ortak kurban kesebilirmi

arifselim
Alevi olan kişi kurana ve sünnete gerçekten iman ediyorsa oda müslümandır ve kurbana ortak olabilir. Ortak olanların müslüman olma ve Allah için kesmeye niyet etme şartı vardır. Eğer iman ediyorsa ve bir helal yada haramı inkar etmiyorsa bir sakıncası yoktur. Allah kabul eylesin.

Okudunuz mu?  Yetim hakkını haram etmek

alevilerde kurban keserler mi, alevi ile kurban kesilir mi, aleviler kurban keser mi

Bu kategoride yer alan Porselen biblo ve vasolar evin içinde günahmıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ehlisünnet ile alevi ortak kurban kesebilirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.