Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:35
sizden1
Abone

Namazların sadece farzlarını kılmak yeterli midir?

Namazların sadece farzlarını kılmak yeterli midir?

KULLUMANYUKA
namazlarin yalnizca farzlarini kilmak yeterlimidir? ve su an evli degilim , olacak gibide gorunmuyor disarda cesitli kadinlarla birlikteligim var , yani bir cesit gunah içindeyim ama bunun içinde namazı kılmamazlik etmek istemiyorum, bunun hakkinda ne dersiniz?

Okudunuz mu?  Yellenmek'le ilgili

Cevap: namazlarin sadece farzlarini kilmak yeterlimidir?

zzelihac
Namazları tümü ile kılmaya çalışın bu her zaman il hedefiniz olmalıdır. Ama farz kılmakla da sorumluluk yerine gelmiş olur ve sünnet namazların sevabından mahrum olursunuz.

Diğer yazdıklarınızdan ALLAHA sığınırım RABBİM SİZE KURTULUŞ NASİP ETSİN :::bir hadisi hatırladım Günahlarınızı gizli tutun tövbe edin ALLAH CC aranızda kalsın tövbeye devam ediniz……Kötülükten küçük büyük günahlardan sakının.

Okudunuz mu?  Cünüplük sadece yıkamakla geçer mi

Cevap: namazlarin sadece farzlarini kilmak yeterlimidir?

emniciba
< NAMAZ farrzıyla sünnetiyle bir bütündür bölünemez >
Vata bir bütündür parçalanamaz sözünden ibret al. . .


Cevap: namazlarin sadece farzlarini kilmak yeterlimidir?

NURİMERCAN
sana kimse içinde bulunduğun günahtan dolayı ibadet etme diyemez zaten.rabbim seni hidayete erdirsin ve içinde bulunduğun günahtan kurtulmanı nasip etsin.amin.namazlar zorunlu hallerin dışında elbette bölünemez.içinde ALLAH korkusu olmasa buraya yazmaz soru sormazdın diye düşünüyorum.umarım hatanı anlar tövbe edersin.selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  İşsizim ve mutsuzum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Benim eşimin yakinlari var onlar hep sadece farzlarini kiliyorlar ailece o nasıl oluyor peki

Bazen farz kiliyorum yatsı namazında genelde ama bazen bir yorum yaparsanız


arifselim
Farzları sadece kılmakla namaz geçerli olur. Ama sünnet namazların sevabından mahrum kalırlar. Farzları tamamlayan ve sevabını mükemmelleştiren nafile namazlardır. İmkan olduğu sürece mutlaka kılmaya çalışmak gerekir.

Okudunuz mu?  Zina Kul Hakkımı?

Kayıtsız Üye
7 aylik cocugum var sürekli ilgi istiyor tam hareketlenme cagi ek gidaya gectik sürekli yeni seyler yapmam lazm namazlarimi hep ucu ucuna kiliyorum bazen farzlarini kilmak zornda kaliyorm


namazın sadece farzını kılmak, namazların sadece farzını kılmak, namazların sadece farzlarını kılmak

Bu kategoride yer alan Namaz (Cemaat) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazların sadece farzlarını kılmak yeterli midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.