Anasayfa
15 Ocak 2024, 16:41
sizden93
Abone

Fecr vakti hangi vakittir?

Fecr vakti hangi vakittir?

Ferhat1991
Selamun Aleyküm Kardeşlerim Başlıktaki Gibi Fecr vakti hangi vakittir? Bilgi verir misiniz


Yorum: Fecr vakti hangi vakittir?

Efdal
Fecr vakti imsak vaktidir. Takvime bakın imsak yazar bu sabah namazı ve orucun başlangıcdır.


Fecr vakti

Rattlesnake55
Merhabalar, nouman ali khan isimli bir imam sanırım kendisinin videolarını izlerken bir şeyden bahsediyordu,"fecr vaki kuran okuyun" fecr vakti imsakla başlar diyenler var,güneşin ışıklarının hafiften vurmaya başladığı zamandır diyen var,güneşin doğmasından 15dk önce başlar diyen var,fecr vakitleri kuran okumak için kalkıcam ama fecr vakti tam olarak ne zamandır,samsunda yaşıyorum imsakiyeye bakıp bir saat söylenebilir mi ?

Okudunuz mu?  Kuranı Kerim deki bazı sureler istekler gerçekleşsin diye okunur mu ?

Yorum: Fecr vakti hangi vakittir?

arifselim
Merhabalar. Fecr kelimesinin anlamı bir şeyi yarmak anlamındadır. Güneşin karanlığı yarmaya başlama anı olmasından dolayı bu isim verilmiştir. İslam dininde fecr, imsak vaktinin girmesi ile başlar ve güneşin doğuşuna kadar devam eder. Takvimden Samsun şehrinin imsak vaktine bakarak tespit edebilirsin.

Okudunuz mu?  Evlenmek İsteyip Evlenememek

fecir vakti, fecr vakti, fecir vakti nedir

Bu kategoride yer alan Tuvalete tükürmek günah mı? ecel kısalır veya uzar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fecr vakti hangi vakittir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.