Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:00
sizden01
Abone

Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir?

Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir?

Taha
Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir?


Cevap: Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir?

Muhasibi
Bildiğimiz kadarıyla, diğer yıldızlar gibi Zühre’nin de sabit bir vakti yoktur. Her gün ayrı bir saatte rastlar. Örneğin bu vakit, Pazar günü saat 9; Cuma günü ise saat 1’dir.

Okudunuz mu?  Hz.Mehdi kaç yaşında mehdi olduğunu anlıyacaktır?

Kanaatimizce, duanın makbul olması adına, bu tür zamanlardan çok, İslam’da güzel vakitleri gözetlemek daha uygundur. Sözgelimi, seher vakitleri (imsak vaktinden önceki bir-iki saat kadar olan zaman dilim), farz namazlardan sonra, mübarek gün ve gecelerde, Cuma günü gibi..

Unutmayalım ki, her şey Allah’ın elindedir. Onun izni dışında hiçbir şey olmaz. Onu razı ettikten sonra her saat, her gün insanın lehine olur. Aksi takdirde her şey insanın aleyhine olur.

Okudunuz mu?  Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu


zühre vakti ne zamandır

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zühre vakti ne zamandır? Günün hangi saatine denk gelir? Ne zaman dua etmek daha iyidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.