Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
sizden95
Abone

Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu

Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu

mehmet naim ağım
Dünyanın herhangi bir yerinde hiçbir şekilde dinden haberi olmayan insanların ahiretteki durumu nedir?


Cevap: Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu

HAMMADUN
Nasıl ki; Alimlerle, Cahillerin sorguları aynı değilse, RAB’bim duyurmadığı hiç bir nesneden dolayıda, hiç kimseyi sorguya çekecek değildir. Peki onlar İslam’ı duymadılar ve bilmedilermi…??? Duymaları ve bilmeleri için müsebbib olması gerekenler kim…??? Peki bu hususda tebliğ etmesi gereken ve onlara İslam’ı anlatması gereken kim…??? Bunlar için vazifeliler yokmu…??? Bu vazifeliler, vazifelerini bir hakkın yerine getiriyorlarmı…??? Bu hususda bizim üzerimize düşen vazifeler yokmu….???

Okudunuz mu?  Yabancı dil ögrenmek istiyorum ama...

Peki onların durumları ne olacak dersek….???

allah-u Alem. Muhakkaktır ki; RAB’bim onlar içinde bir müsebbib tayin etmiştir. Asla görmedik, bilmiyoruz ve duymadık demiyeceklerdir. Ancak duydukları, gördükleri ve bildikleri eğer islam değilde misyonerlerin dini ise, işte orada üzerimizde bir sorumluluk yokmudur…???

Okudunuz mu?  Üstümüze sıçrayan ve kalıntı olabilcek damlalar...

RAB’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.

Bu kategoride yer alan Çorapla tuvalete gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.