Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:12
missa01
Abone

Günah korkusundan panik atak oldum

Günah korkusundan panik atak oldum

Kayıtsız Üye
cenabet olunca panik atak nöbeti geçiriyorum. 1 dk bile geçmeden hastanelik oluyorum. rüyamda ihtilam olsam hastanelik oluyorum yine panikatak nöbetinden. Korkma filan değil başıma ağrılar giriyor sonra kalbim hızlanıyor başımda zonklama vs. oluyor.

Yardım edin

Okudunuz mu?  Cennet ehli yüz yirmi saftır. Bunlardan seksen safı bu ümmetten, kırk safı da diğer ümmetlerdendir. (Tirmizi, Cennet 13)

Yanıt: Günah korkusundan panikatak oldum yardım edin

aziz83
Bir psikiyatri uzmanına görünün..selametle…


Yorum: Günah korkusundan panikatak oldum yardım edin

Kayıtsız Üye
Cin musallati 99 % sayik erol tangut izle youtubede Allah yardımcin olsun benimde panik var ama azalıyor günden güne


panik atak

Bu kategoride yer alan Avon ürünlerini satmanın vebali var mıdır,caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günah korkusundan panik atak oldum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.