Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:27
itikad
Yönetici

İnkarcıların sonu nasıl

İnkarcıların sonu nasıl

ferhanbedia
Dını inkar ederek yaşayan ve dinimize saldıran kişilerin öldüklerinde cenaze namazı kılınıyormu?


Yanıt: inkarcıların sonu nasıl!!!

Star
Çok mantıklı bir soru sordun.Cevap verecek arkadaşı bekliyoruz çünkü bende çok merak ettim doğrusu :S


Cevap: inkarcıların sonu nasıl!!!

ömerhattab
dini inkar eden kafirlerin namazı kılınmaz…

Okudunuz mu?  İmanın Güzellikleri

Cevap: inkarcıların sonu nasıl!!!

cihad38
günümüz Türkiye’sinde ömrü boyunca islamla savaşmış,her platformda hakaret etmiş,müslümanları hor ve hakir görmüş,başörtüsü düşmanlığında sınırları zorlamış,ama kimliğinde müslüman yazan nice kafirler var ki namazları kılınıyor,afedersiniz gavur gibi yaşayıp müslüman gibi gömülüyorlar,en çok da buna deli oluyorum.
yüksek makamlardaki din adamlarımızın eksikliği işde bu.
demiyorlar ki; islama düşman olanın namazı kılınmaz diye.makamlarının gideceğinden korkuyorlar,laik türkiyem de.

Okudunuz mu?  Küllî irade ve cüzi irade ne demektir?

esahin
Kılınmaz ama kılanlar var..

Adam ömrünü dine ve müslümanlara hakaret etmekle tüketmiş, kalkalım birde cenaze namazını mı kılalım?


karadamlalar
Türkiyenin kıldırgaçları kılar kardeşler…


islamyolu
Adam Dini imanı Peygamberi vs inkar ediyorsa kesinlikle cenaze namazı kılınmaz. Yav Peygamberimiz bile kılmak isteyince Hazreti Ömer bırakmamış. bu kafirdi falandı filandı işte demiştir. Ve ayetler inmiştir. Cenaze namazı kılınmamıştır.

Okudunuz mu?  Güçlü İmanın Belirtileri

Kırlangıç.
Namaz ve kafirin birarada ne işi var? "Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz." buyuruluyor, kafir gibi yaşayan müslüman gibi gider mi kabrine?


Kayıtsız Üye
Bilimin aciz kaldığı nice şeyler vardır ki bilim bunu kanıtlayamıyor.Bilim, müsbettir.Hiçbir zaman maneviyata hükmedemez.Zira maneviyat, batıni bu şeylerden olup gözle görmek için akıl denilen beyini açıp baksalar onun nasıl bir şekli ve şemalı olduğunu bilemezler.Ama o, yine beyinde durmaktadır.Bilim, aklın manevi bir cevher olduğunu hiçbir zaman kanıtlayamayacaktır.Akıl, soyut varlıklardandır.Soyut varlıkları bilim olarak nasıl onların varlığını ispatlayabilir ki?Bu, mümkün değildir.Beyin, neden kafatası içine yerleşmiş olup da akıl denilen cevher neden vücudun altında yer almamaktadır?.
Anatomi olan insan vücudunu incelendiğinde nice Allah’ın yarattığı hikmetleri görebiliyoruz.
Ateistler materyalist fikirlerle güya gözleriyle göremedikleri şeyi inkar ediyorlar.
Şayet Allah bizzat kendisini, cennet ve cehennemi gösterseydi herkes cennetlik olurdu?Niye?Çünkü baştaki göz onları görüp de artık inkar etmesi mümkün olmadığındandır.Oysa, Hem Allah var, hem cennet ve hemde cehennem var..Hepsi de şu anda mevcutturlar.Dileyen inkar eder, dileyen hidayete erer.
Soru sormak isteyen varsa buyursun sorsun.
İNSANOĞLU UYKUDADIR. ÖLÜNCE UYANACAKTIR. ÖLDÜKTEN SONRA AHİRETE İNTİKAL EDİLİNCE ARTIK GERİYE DÜNYAYA DÖNÜŞÜ OLMAYACAĞINDAN BÜYÜK BİR PİŞMANLIK DUYUP, ONLARIN BU PİŞMANLIĞI KENDİLERİNE HİÇBİR FAYDA VERMEYECEĞİNİ ARTIK BİLMELİDİRLER.

Bu kategoride yer alan İmanlı olarak ölmenin alameti nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnkarcıların sonu nasıl Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.