Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:14
Oruc
Yönetici

Yeminin kefareti: Herhangi bir meselede edilen yeminin bozulması halinde, tutulması gereken orucun hükmü nedir?

Yeminin kefareti: Herhangi bir meselede edilen yeminin bozulması halinde, tutulması gereken orucun hükmü nedir?

Kayıtsız Üye
Herhangi bir meselede edilen yeminin bozulması halinde, tutulması gereken orucun hükmü nedir


Oruç

Gozde
Ben yemin etmiştim kuran da da okudum durumum olmadığı için 3 gün oruç tutmam gerekiyordu fakat 2 gün tuttum 3 üncü gün fenalaştım bayılıcak gibi oldum bir yere katılmam gerekiyordu.gitmesem olmuycaktı bozdum orucumu bayılırım yolda diye çok pişman oldum ama ne yapabilirim bütün tuttuğum oruç gitmişmidir 2 günlük bunu merak ediyorum

Okudunuz mu?  Ramazan ve Kurban Bayramı kaç gündür?

Yorum: Yeminin kefareti: Herhangi bir meselede edilen yeminin bozulması halinde, tutulması gereken orucun hükmü nedir?

arifselim
Kefaret oruçlarında peş peşe olması şartı vardır. Ara verildiği için yeniden başlamak gerekiyor. Kadının adet olması dışında geçerli bir mazeret yoktur.


edilen yeminin bozulması, edilen yeminin kefareti, yeminin bozulması

Bu kategoride yer alan Oruçluyken İstimna Olmak - Oruçluyken Mastürbasyon yapmanın hükmü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yeminin kefareti: Herhangi bir meselede edilen yeminin bozulması halinde, tutulması gereken orucun hükmü nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.