Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

İhtilam ve yatak,yorgan temizliği

İhtilam ve yatak,yorgan temizliği

tms134
Hepimizin başına gelen bir olay bu.Gece uyku halinde her ne kadar yatak,çarşaf kontrol edilse de sabaha acaba bulaştı mı? sorusu akla geliyor.Böyle durumlarda çarşafları değiştirmek yeterli midir?Yorgana bulaştıysa da bunu anlamak mümkün gözükmüyor.


Yanıt: ihtilam ve yatak,yorgan temizliği

mumsema
< Hepimizin başına gelen bir olay bu.Gece uyku halinde her ne kadar yatak,çarşaf kontrol edilse de sabaha acaba bulaştı mı? sorusu akla geliyor.Böyle durumlarda çarşafları değiştirmek yeterli midir?Yorgana bulaştıysa da bunu anlamak mümkün gözükmüyor. >
Meninin bulaştığı yer zaten leke kalır, kurusa da belli olur.
Değdiği yeri yıkamak gerekir.

Okudunuz mu?  Evlilik programlarını izlemek haram mı?

Yorum: İhtilam ve yatak,yorgan temizliği

Acizanekul
Gozle gorulen bir leke yoksa arastirmaya gerek yok mudur


Yorum: İhtilam ve yatak,yorgan temizliği

Acizanekul
Carsaf degistirmekten de biktim bazen ust uste oluyor carsaf yıkamak degistirmek zahmetli oluyor , gozle gormedikten sonra meninin yasligini ya da kuru ikenki halini yikamasak olmaz mi

Okudunuz mu?  Helal Gıda sıkıntısı ..

ıhtilam, ihtilam yorgqn yastik, ihtilamdan sonra yatak temiz

Bu kategoride yer alan Kul hakkı namaz ve oruçları mahşerde sıfırlamaktaymış ama ayette yazan başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilam ve yatak,yorgan temizliği Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.