Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:20
misa00
Abone

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur sözünün anlamı

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur sözünün anlamı

kayıtsız üye
sağlam kafa sağlam vucutta bulunur


Yanıt: salam kafa sağlam vucutta bulunur sözünün anlamı

Yakut
Sağlık bütün canlılar için önemlidir. Yapılacak her işin temelidir. Sağlık olmadan hiçbir işten istenen sonuç alınamaz işler gerekli şekilde gelişmez.
Geleceğin dünyasını kuracak olan gençlerdir. Dünyanın bugünkü halinden şikayet eden gençlerin gelecekten şikayet etmeye hakları olmayacaktır.
Geleceğin güzel olmasını istiyorsak sağlıklı bir yaşam sürmeliyiz. Hem akıl sağlığımızı hem de vücut sağlığımızı korumalıyız. Bunun için uyuşturucu alkol ve sigara gibi çağımızın en tehlikeli maddelerinden uzak durmalıyız.
"Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Alkol sigara ve uyuşturucu gibi zararlı maddelerin tutsağı olmuş kişilerin sağlıklı olmasından ne ölçüde bahsedilebilir? İnsanı insan yapan diğer canlılardan ayıran en önemli unsur olan aklın sağlıklı ve verimli bir şekilde insanlığın yararında kullanılması ancak sağlam bir vücutla mümkündür. . Üretken çalışkan kafaların bir disiplin içinde çalışan vücutlarla daha enerjik ve verimli olacaktır.

Okudunuz mu?  Namaz kılarken rahatsız edilmek

sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlamı, kaafa tasnaa slaam, Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur

Bu kategoride yer alan Aile Hakkında Şiir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur sözünün anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.