Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

İnsanların kader konusundaki yanlış inançları nelerdir?

İnsanların kader konusundaki yanlış inançları nelerdir?

Kayıtsız Üye
İnsanların kader konusundaki yanılgıları nelerdir? ya lütfen bir yardımcı olun gece gece araştırtıyorum bir yardım etseniz?


Yorum: İnsanların kader konusundaki yanlış inançları nelerdir?

Kuldurdileyen
Tam dolu bir bardak suya, bir kaşık şeker dökerseniz miktarınca su taşar. İnsan madde boyutunda yaşadığı için mantığı iki maddenin aynı hacimde bulunmasını kabul edemez. Sıkışma olur ama ötesini mantığın kabul etmesi mümkün değildir. Onu anlamak için zihnini başka bir boyuta taşıyıp evet Allah dileyince iki madde bir arada, bu olur, Allah için zor yoktur inancına sahip olması gerekir. Çünkü kaza ve kader iç içedir. Kulları Kader de en çok zorlayan Kaza ve Kaderin iç içe yaradılışını anlayamamalarıdır. Oun kuvvetli imanla kavranabileceğidir. Kaderdeki yanlış inanışlar için aklıma şu an bu konu geldi, ilmimin zayıflığı içi kusura bakma umarım Allah seni ilmi yüksek kullarıyla karşılaştırır.

Okudunuz mu?  İslamı anlatan ingilizce yazılmış makale

insanların kader konusundaki yanılgıları nelerdir, insanların kader konusundaki yargıları nelerdir, insanların kaza ve kader konusundaki yanılgıları

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimiz zamanı iyi değerlendirirdi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanların kader konusundaki yanlış inançları nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.