Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:48
sizden0
Abone

Namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

Namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

buzadam01
namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

namaz kılınca duları okuyunca duada dilim dönüyor bir cümleyi iki üç defa tekrarlıyorum. bazende duanın yarısında karıştırınca duayı yarıda bırakıp aynı duayı baştan okuyorum. bu iki olayda namaza bir zarar verirmi bozarmı sehiv secdesi yapmam gerekiyormu.(yanlız sürekli olyor bu)

Okudunuz mu?  Kane ve benzerleri (kardeşleri) için isteğim test soruları

2
şafilerde son oturuşta teş,sal,rab atina,rabena firli dualarını sırasıyla okuyorum.yanlız şafiler rab atina ve rab firli dualarını okunmuyormuş diye duydum.peki bunların yerine hangi dua yı okumam gerekir.


Cevap: namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

Galus
< namaz kılınca duları okuyunca duada dilim dönüyor bir cümleyi iki üç defa tekrarlıyorum bazende duanın yarısında karıştırınca duayı yarıda bırakıp aynı duayı baştan okuyorum bu iki olayda namaza bir zarar verirmi >
namaz kılındığı vakit ayet lerde tekrar etmenizin namaza bir engeli yoktur başa alıp tekrar okuyabilirsiniz.

< şafilerde son oturuşta teş,sal,rab atina,rabena firli dualarını sırasıyla okuyorumyanlız şafiler rab atina ve rab firli dualarını okunmuyormuş diye duydumpeki bunların yerine hangi dua yı okumam gerekir >
şafii mezhebinde okunmaz diye bir şey yok okunması sünnettir şafiiler bu duaları son oturuşta okurlar bunları okumanız en güzelidir.


Cevap: namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek

@mir
sürekli başa dönmek bıkkınlık verir ve namazdan soğutur
yanlış okuduğunuz cümleyi başa almanız yeterlidir

Okudunuz mu?  Kul hakkım var günahlarım nasıl silinir

linkteki 4 nolu mesaja bakabilirsiniz:
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/206510-duada-takilmak.html


namazda duayı tekrarlamak, namazda sureyi baştan okumak, Cunup iken kulak temizlemek

Bu kategoride yer alan Ölen kişinin ruhu tekrar başka insana girebilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda dua okurken yarıda kessip başa dönmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.