Anasayfa
5 Aralık 2022, 18:55
missa96
Abone

Banka kredisi ile dükkan almak caizmi ?

Banka kredisi ile dükkan almak caizmi ?

Kayıtsız Üye
banka kredisi ile dükkan almak caizmi ? :kira olarak çalıştırdığım işyeri satılıyor ve alacak durumum yok bu banka kredisi ile alsam caizmi?


Yanıt: Banka kredisi ile dükkan almak caizmi ?

yeşil sancak
eğer almak zorunda isen en azından öyle veya böyle fetvası olan bir finans kurumundan al… daah isabetli bir iş yapmış olursun…. birde taksitleri ödeyebileceğine inanıyorsan…

Bu kategoride yer alan Üstadımız Süleyman Efendi Hz. Talebelerine Tavsiyeleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banka kredisi ile dükkan almak caizmi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.