Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:30
Sizden
Yönetici

Dispratörlük caizmidir yani bir markaya üye oluyorsun ve satışa başlıyorsun

Dispratörlük caizmidir yani bir markaya üye oluyorsun ve satışa başlıyorsun

cennet rana
bir markaya üye oluyor ve satışa başlıyorsun hersattıgın üründen yüzdelik kazanıyor başkalarını üye yaptığında onlarında sattığı ürünlerle bu yüzdeliğin artılıyor oda başkasını üye yapıyor ve bu şekilde devam ediyor helalmi

Okudunuz mu?  Kolun üst tüylerini aldırmak günah mı?

Yanıt: dispratörlük caizmidir yani bir markaya üye oluyorsun ve satışa başlıyorsun

HAMMADUN
Kesinlikle haram….

Peki neden bu kadar eminim….???

İnsan bizzat yaşayınca bazı hususları, işte bu kadar emin olabiliyor.

Bu bir tür yahudi ticareti’dir.

Geçmişte bu tür bir ticaretin az daha halkalarından biri olacakken, büyüklerimizden biri hele anlat bakalım nasıl bir işmiş bu diyince, tüm safhalarını başladım anlatmaya, Tabi o zamanlar bunu deterjan üzerinden yapıyorlardı. Şu an buldukları melanet nedir o’nu bilemem.

Okudunuz mu?  Oruçluyken leke gelmesi durumunda oruç bozulur mu?

Ancak şuna emin ol ki; O bahsettiğin sistemin ayağı muhakkak dışarıda. Allah kurtarsın kardeşim inşaAllah. Böylesi melanet ve şer ittifaklarına hizmet etme. Allah cümlemizden razı olsun. Amin.

Bu kategoride yer alan Mektubatı okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dispratörlük caizmidir yani bir markaya üye oluyorsun ve satışa başlıyorsun Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.